Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Доступ до Приват24 можуть раптово заблокувати – як повернути гроші на картці

Фінансова установа розірвала відносини з клієнткою, яка перебуває за кордоном, в односторонньому порядку

Фото: УНІАН, Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Клієнтці ПриватБанку заблокували доступ до платіжних карток

Фото: УНІАН, Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Українка одного дня втратила доступ до мобільного додатку Приват24. Вияснилося, що банк в односторонньому порядку розірвав з нею відносини, але дізнатися про це колишня клієнтка змогла тільки після розмови з роботом у службі підтримки.

Скаргу опублікували на порталі Мінфін у розділі відгуків.

Користувачка, зареєстрована під ніком Mira5210, розповіла, що ПриватБанк залишив її без засобів до існування, адже заблокував доступ до мобільного застосунку. Проблема в тому, що жінка перебуває за кордоном і не може надати пакет документів у відділення за місцем реєстрації. Саме така вимога є обов’язковою для отримання власних коштів, які залишилися на картці ПриватБанку.

Коли українка вперше не змогла відкрити Приват24, то зайшла через браузер. Фінустанова запросила актуалізацію даних, але нічого не змінилося. Тоді вона поповнила фінансовий номер телефону і подзвонила у службу підтримки, де робот назвав причину блокування доступу – розірвання співпраці.

"Щоб повернути свої гроші, я маю надати пакет документів. Це ж смішно! Де місце реєстрації, де я, а де відділення. Загальна сума на рахунках – близько 20 000 грн, плюс я отримувала аліменти на дитину і пенсію з інвалідності. З-за кордону рахунки для виплат змінити не можу, скористатися грошима або телепортуватися у відділення банку теж", – констатувала жінка.

Цікаве оновлення у Приват24

Нещодавно онлайн-банкінг оновили, додавши в колекцію обкладинок для карт нові дизайни. Традиційно Visa та MasterCard відображаються на головному екрані двома кольорами – зеленим і синім. Але користувачі можуть обрати так званий скін і встановити на конкретну картку. Тепер набір поповнився чотирма новими обкладинками.

Це сталося на хвилі популярності фільму "Барбі", який вийшов на великі екрани в липні. Всі скіни мають одну впізнавану рису, характерну лялькам від компанії Mattel, – рожевий колір. Щоб скористатися однією з обкладинок, які, до речі, повністю безплатні, потрібно здійснити такий алгоритм дій:

  • авторизуватися у мобільному застосунку;
  • обрати картку для нової обкладинки;
  • клацнути на значок шестерні у правому верхньому кутку екрана;
  • перейти в розділ "Дизайн карти" та обрати скін з наявних.

За бажанням обкладинку можна змінювати хоч щодня, аби урізноманітнити головний екран мобільного застосунку. Взагалі на вибір українців доступно понад 20 колекцій, в кожній з яких – в середньому по 6-8 скінів.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що мобільний POS-термінал від ПриватБанку може збоїти та розповідав, що чекає на ФОПів. Також ми повідомляли, що через Приват24 можуть зняти гроші за послуги, які не використовуються.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.