Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

20-річна блогерка Верба приголомшила сумою: скільки грошей дівчина отримала за місяць

Також Юлія Вербинець розповіла про свою найдорожчу покупку, але на цьому дівчина не зупинилася

Фото: verbaaa.verbaaa, pexels. Колаж: Pro Гроші

Дівчина сказала, що вона не рахує свої доходи

Фото: verbaaa.verbaaa, pexels. Колаж: Pro Гроші

Українська блогерка-мільйонниця з Івано-Франківська Юлія Вербинець, знайома більшості як "Верба", назвала найбільшу суму, яку їй вдалося заробити за місяць. Вести блог дівчина почала ще у шкільні роки.

Про це вона розповіла у коментарі блогеру Іллі Левку.

Дівчина має дохід завдяки соціальним мережам і, наприклад, найбільше їй за місяць вдавалося заробити 50 тисяч доларів.

"Ой, та де ж би я знала, я так не рахую. Я думаю, що, напевно, тисяч 50 доларів найбільше", – говорить Юлія.

Також блогерка розповіла про свою найдорожчу покупку. 85 тисяч доларів вона витратила на квартиру в Івано-Франківську. Але на цьому дівчина не зупинилася. На сьогодні у власності блогерки три квартири.

"Найдорожча покупка у моєму житті – це квартира. Це 85 тисяч доларів. Це без ремонту і паркомісця. А зараз вже є все. У мене вже три квартири", – говорить вона.

Дружина Тищенка відкрила новий салон краси за понад 500 тисяч доларів

Раніше ми вже писали про те, що дружина ексзаступника голови фракції "Слуга народу" Миколи Тищенка відкрила новий салон краси в Ужгороді. Приміщення знаходиться в новому ЖК Silver Park, де ціна квартир стартує мінімум від 1,5 тисячі доларів за м2. А от комерційна нерухомість, а саме фасад, – від 3 тисяч доларів за м2.

За словами рієлторів, якщо урахувати обладнання та меблі та ремонт, то інвестував Тищенко у салон не менше 600-700 тисяч доларів.

Також важливо, що новий салон у дружини Миколи Тищенка з'явився після серії заходів його благодійного фонду "Дорога миру" (Way of Peace) у Празі, Парижі, Ніцці, Нью-Йорку та Варшаві.

Детальніше про цю ситуацію читайте в нашому матеріалі за посиланням.

Як блогерка втратила чималі гроші через власний Instagram

Також ми вже розповідали про те, що українська блогерка Марія в погоні за підписниками втратила 30 тисяч гривень. Відтепер дівчина намагається знову завоювати довіру читачів. Вона стверджує, що всьому виною Giveaway.

"Перші два-три дні активність нереальна, всі дивляться твої сторіс, бо хочеш не хочеш, а вони всім висвічуються, а далі тиша. Люди, які підписалися через Giv, зробили це не заради тебе, не заради твоєї творчості, не заради натхнення. Вони підписались, щоб виграти приз! Відповідно твій блог, твої старання, те що ти вкладав протягом довгого часу — нікому не потрібно!", – йдеться у повідомленні.

Через це у блогерки почала стрімко падати активність сторінки. Більше читайте тут.

Раніше ми розповідали, що треба знати про інвестування початківцям.Також дізнавайтеся про найпопулярніші способи отримання пасивного доходу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.