Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Дружина Тищенка відкрила новий салон краси за понад 500 тисяч доларів – звідки гроші

Заступник голови фракції "Слуга народу" Микола Тищенко зізнався, навіщо займається волонтерством під час війни

Фото: allabonya, clipse.uzhhorod. Колаж: Pro Гроші

Приміщення оформлене на довірених осіб нардепа

Фото: allabonya, clipse.uzhhorod. Колаж: Pro Гроші

Дружина заступника голови фракції "Слуги народу" Миколи Тищенка відкрила новий салон краси в Ужгороді. Приміщення знаходиться в новому ЖК Silver Park, де ціна квартир стартує мінімум від 1,5 тисячі доларів за м2. А от комерційна нерухомість, а саме фасад, – від 3 тисяч доларів за м2.

За словами рієлторів, якщо урахувати обладнання та меблі та ремонт, то інвестував заступник голови фракції у салон не менше 600-700 тисяч доларів.

Приміщення оформлене на довірених осіб нардепа, пише телеграм-канал "Україна зараз", як і київська нерухомість родини Тищенків, а саме квартира, паркомісця у люксовому ЖК PecherSKY та особняк на вулиці Ужгородській. Все це за документами належить членам родини Сітак.

Новий салон у дружини Миколи Тищенка з'явився після серії заходів його благодійного фонду "Дорога миру" (Way of Peace) у Празі, Парижі, Ніцці, Нью-Йорку та Варшаві.

Тищенко піариться на волонтерстві?

Заступник голови фракції "Слуга народу" Микола Тищенко зізнався, навіщо займається волонтерством під час війни в Україні. З його слів, для нього це просто політичний піар.

Журналісти зʼясували навіть більше. Адже виявляється народний обранець передав українським бійцям бронежилети, які можна прострелити з пістолета.

Займатися активним волонтерством Тищенко став із початку повномасштабної війни РФ проти України. Однак багато фактів вказують на те, що нардеп робить це не заради доброї мети. Тищенко сам зізнається, для чого вирішив стати волонтером.

"Гроші є, не в грошах справа. Справа в самому резонансі, бо для мене це політичний…" – заявив Тищенко.

Народний обранець дійсно передав кілька бронежилетів територіальній обороні Києва. Однак через кілька місяців стало відомо, що цим бронежилетам по 40 років. Насправді вони не захищають військових, а просто прострілюються пістолетними кулями. До речі, сам Тищенко вирішив пожартувати над цим скандалом.

Військові записали звернення до Тищенка

Також нещодавно український військовослужбовець від імені побратимів записав звернення до Миколи Тищенка. Народного депутата закликали припинити піаритися на війні. Також військові хочуть, аби він відмовився від мандата. Все через те, що парламентар із нього вийшов, на думку військових, не дуже хороший.

Звернення з'явилося в середині грудня в Instagram одного із захисників України. Чоловіка звати Євген. Він переконаний, що рестораторська діяльність вдавалася Миколі Тищенку набагато краще, ніж законотворчість.

Раніше сайт Pro Гроші вам вже розповідав про ТОП-7 найдорожчих українських футболістів, а також про те, що Зеленський відправляє у відставку низку чиновників.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.