Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Як блогерка втратила 30 000 гривень через власний Instagram – історія падіння

Дівчина зізнається, що наразі вона починає все з початку через свою помилку

Фото: pexels, instagram maestsoul. Колаж: Pro Гроші

У блогерки почала стрімко падати активність

Фото: pexels, instagram maestsoul. Колаж: Pro Гроші

Українська блогерка Марія в погоні за підписниками втратила 30 тисяч гривень. Відтепер дівчина намагається знову завоювати довіру читачів.

Про це вона розповіла на своїй instagram-сторінці.

Блогерка стверджує, що всьому виною Giveaway.

"Перші два-три дні активність нереальна, всі дивляться твої сторіс, бо хочеш не хочеш, а вони всім висвічуються, а далі тиша. Люди, які підписалися через Giv, зробили це не заради тебе, не заради твоєї творчості, не заради натхнення. Вони підписались, щоб виграти приз! Відповідно твій блог, твої старання, те що ти вкладав протягом довгого часу — нікому не потрібно!", – йдеться у повідомленні.

Через це у блогерки почала стрімко падати активність сторінки.

"Наразі, своїми силами я починаю все з нуля. Дуже багато працюю над своїм особистим брендом, завойовую довіру своїх читачів і починаю зростати в новому напрямку!", – йдеться у повідомленні.

Чому бізнесу потрібно заходити в Instagram вже зараз

Раніше ми розповідали, що для цього є одразу три причини, одна з них полягає в тому, що в Instagram дуже багато грошей. Наприклад, якщо ви будете вести свою сторінку правильно, завоюєте довіру читачів, то заробіток прийде досить скоро.

Також наразі варто переходити на український ринок. Це вже друга причина. Раніше наші бренди часто конкурували з російськими товарами. Однак зараз люди активно підтримують українське виробництво. А лейба "made in Ukraine" вже додає лояльності аудиторії. Памʼятайте, якщо у вас є чітка громадянська позиція – клієнт ваш.

Ну і не забувайте, що онлайн – це про стабільність. Війна показала, що магазини можуть назавжди закритись, світла може не бути тривалий час, повітряні тривоги змушують зачиняти двері ваших улюблених магазинів. А телефон у вас в руках завжди. Ви можете продавати, знаходячись у безпеці, створювати комʼюніті, яке буде готове купувати у вас все що завгодно.

Детальніше про те, як заробити гроші в Instagram, читайте в нашому матеріалі за посиланням.

Також запам'ятайте, що основним показником вдалого використання Instagram для бізнесів є наявність цільової аудиторії на цій платформі. Через те, що тут так чи інакше представлені всі вікові категорії, а також багато різних інтересів, ця соціальна мережа підійде всім.

Отже виходить, що кожна компанія зможе знайти свою авдиторію в цій соціальній мережі. Головне – розуміти, для кого і навіщо створюється контент. Детальніше читайте тут.

Раніше ми розповідали, що треба знати про інвестування початківцям.Також дізнавайтеся про найпопулярніші способи для отримання пасивного доходу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.