Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Vodafone оновить популярну лінійку тарифів – що буде з вартістю і послугами

Невдовзі оновиться лінійка популярних тарифів Vodafone для фізичних осіб-підприємців і юридичних осіб

Фото: prospekt.com.ua, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Vodafone підвищить вартість тарифів для бізнес-клієнтів

Фото: prospekt.com.ua, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Vodafone планує внести зміни у вартість своєї тарифної лінійки для бізнес-клієнтів. Мова про три тарифи Business – Start, Pro та Unlim. Водночас вони запропонують абонентам більше можливостей користування Інтернетом, дзвінками та SMS.

Про це йдеться на офіційному сайті Vodafone.

Аби підтримати українських підприємців та юридичних осіб, мобільний оператор збільшив кількість послуг в деяких тарифних планах. Хоча й підвищив місячну оплату. Але нові клієнти, які встигнуть до кінця поточного року під'єднати потрібний бізнес-тариф, отримають знижку в розмірі 50% на цілих рік з моменту приєднання.

Зміни запровадять вже з 1 вересня, вони стосуватимуться трьох тарифних планів – Start, Pro та Unlim. Абонентам потрібно знати такі деталі:

  • Business Start – 155 грн/місяць (77,50 грн зі знижкою), 10 ГБ доступу до мережі Інтернет (було 5 ГБ), 120 хвилин на розмови по Україні (було 100 хвилин), 120 повідомлень на номери всіх мобільних операторів (+20);
  • Business Pro – 200 грн/місяць (100 грн зі знижкою), 22 ГБ трафіку замість 20 ГБ, 180 хвилин на дзвінки замість 150, 180 штук SMS по Україні замість 150;
  • Business Unlim – 270 грн/місяць (135 грн зі знижкою), безлімітний доступ до мережі Інтернет, 300 хвилин на розмови (було 250 хвилин), 300 SMS по Україні (було 250).

Після використання наданих об’ємів потрібно додатково платити за кожну послугу. Наприклад, доступно 20 пакетів на добу по 200 МБ трафіку в кожному за 7 грн. Дзвінки коштуватимуть 1,20 грн/хв, повідомлення SMS – 0,60 грн/шт.

Віртуальна SIM-картка для клієнтів

Раніше ми розповідали, що абоненти Vodafone можуть під'єднати на один смартфон кілька номерів. Це дозволяє наявність цифрової SIM-карти, так званого чіпа, який виробники гаджетів вмонтовують у сучасні пристрої.

Щоб під'єднати собі eSIM і забути про фізичні пластикові сімки, потрібно спершу з’ясувати, чи підтримує ваша модель телефону таку технологію. Потім варто скористатися додатком My Vodafone та здійснити такий алгоритм дій:

  • обрати в розділі "Послуги" пункт "Операції з SIM-карткою";
  • натиснути на підпункт "Заміна SIM на eSIM";
  • оплатити вартість (100 грн);
  • ввести адресу електронної пошти для отримання профілю картки та коду;
  • повернутися в додаток і завершити активацію, користуючись підказками.

Що зручно, абоненти не втрачають можливість користуватися одночасно і віртуальною, і фізичною SIM-картами. Але перша дає змогу підвищити безпеку смартфона і персональних даних. Адже цифрову технологію неможливо пошкодити, втратити чи витягнути, тож шахраї не зможуть нічого зробити з вашим номером.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Vodafone запустив послугу, яка працює без світла, та розповідав, що можуть під'єднати абоненти. Також ми повідомляли, що у Київстару, Vodafone і lifecell можуть відбити клієнтів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.