Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Vodafone запустив послугу, яка працює без світла: що можуть підключити абоненти

Для підключення послуги потрібен абонентський термінал, ним компанія безплатно забезпечує всіх клієнтів

Фото: Vodafone, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Vodafone запустив високошвидкісний домашній інтернет

Фото: Vodafone, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Мобільний оператор Vodafone надаватиме клієнтам високошвидкісний інтернет до 1 Гб/с. Але послуга доступна лише мешканцям Києва, Одеси, Львова та Дніпра. Згодом географію розширять, щоб якомога більше громадян змогли користуватися Vodafone GigabitNet.

Про це повідомила пресслужба компанії на офіційному сайті.

Існує три пакети різної вартості. Стандартна комплектація, що не включає телевізійні канали, перші шість місяців коштує 120 грн. Далі місячна вартість – 250 грн. Домашній інтернет GigabitNet забезпечує швидкістю в 10 разів більшою за звичайні 100 Мб/с завдяки технології гігабітної оптичної мережі GPON. Згодом її буде легко модернізувати в XGS-PON, яка дозволяє збільшити передачу даних вже до 10 Гб/с.

Щоб підключити пакет послуг, треба спершу встановити абонентський термінал. Але цей пристрій надає Vodafone без потреби додаткової плати. Важливою в сучасній Україні перевагою GigabitNet є можливість доступу до мережі навіть без електроенергії. Достатньо тільки підключити до модему пристрій безперебійного живлення.

Наразі замовити технологію можуть тільки у Києві, Дніпрі, Одесі та Львові. З часом її поширять на більшу частину України, а після деокупації східних і південних регіонів послуга стане доступною і там. Клієнти компанії позбудуться енергонезалежності та матимуть бездоганний потоковий трафік.

До речі, існують ще пакет TVStart і TVPro за 175 грн та 200 грн на місяць відповідно. Вони відкривають доступ до 160 і 210 телевізійних каналів.

"Доступний роумінг" в пакетах послуг

Компанія зробила безплатною для деяких клієнтів послугу "Доступний роумінг". Це триватиме до 30 червня поточного року та діє в межах кількох пакетів. Єдина умова отримання щомісяця 10 ГБ інтернету і 100 хвилин для розмов у подарунок – своєчасна оплата свого тарифу.

Йдеться про абонентів, які підключили:

  • Joice (Start, Pro, MAX);
  • 4G (Light+, Smart S+, Smart M, Smart L, Smart XL);
  • SuperNet (Pro_2019, Pro-1_2019, Unlim, Pro, Pro+, Pro+ 2021, Start_2019, Start, Start+, Turbo_2019, Turbo, Turbo 2021);
  • Vodafone Device L;
  • Joice;
  • контрактні тарифи RED (Start, PRO, UNLIM, UNLIM PLUS, UNLIM MAX, S, M, Turbo, L, XL, XXL); Vodafone (Ultra, Ultra VIP).

Щоб увімкнути послугу, треба набрати номер *600*6# чи активувати її в мобільному додатку My Vodafone.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Vodafone оновить деякі тарифи з 1 травня та розповідав, що отримають абоненти. Також ми повідомляли, що у Vodafone пояснили, як покращити якість мобільного інтернету.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.