Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

У Київстару, Vodafone і lifecell можуть відбити клієнтів – хто вразив дешевими тарифами

Так звана Велика трійка мобільних операторів переважає на українському ринку, але пропонує набагато дорожчі тарифи

Фото: Pexels, Lycamobile. Колаж: Pro Гроші

Українці можуть підключити дешеві тарифи від Lycamobile

Фото: Pexels, Lycamobile. Колаж: Pro Гроші

В Україні більшість абонентів користуються послугами трьох мобільних операторів – Київстару, Vodafone і lifecell. Але не всім підходить вартість їхніх тарифів. Віртуальний оператор Lycamobile пропонує хороші умови обслуговування значно дешевше.

Про це йдеться на офіційному сайті компанії.

Lycamobile – це британський оператор мобільного зв’язку, який не володіє власною інфраструктурою, орендуючи її в інших постачальників. Представництва компанії відкриті у 23-х країнах світу, в тому числі в Україні.

Абоненти можуть скористатися однім із тарифів у лінійці "Все в одному", яку представили нещодавно. Серед переваг – досить низька вартість, якщо порівнювати з конкурентами. Наприклад, в Київстарі найдешевший тариф "Любов до батьків" коштує 125 грн на місяць, у Vodafone – 100 грн за послугу Red Turbo.

Lycamobile надає користувачам доступ до тарифів XS, S та M, вартість яких становить 24, 40 і 64 грн відповідно. "Все в одному XS" включає такі послуги:

  • 4 Гб мобільного Інтернету;
  • 200 хв на дзвінки на інші мережі;
  • необмежені розмови в мережі Lycamobile Україна;
  • 300 хв на дзвінки в мережі Lycamobile World.

Тарифи S та M пропонують:

  • безлімітні дзвінки в мережі Lycamobile Україна, Lycamobile World;
  • необмежену кількість SMS на номери Lycamobile Україна;
  • 8 Гб Інтернету і 650 хв на дзвінки іншим мобільним операторам (тариф S);
  • 12 Гб Інтернету і 800 хв на дзвінки на інші мережі (тариф M).

Щоб перевірити залишок пакетних даних, варто набрати короткий код *137# чи зателефонувати за номером 1111. Зауважимо, вказані ціни мінімальні, вони діють лише у випадку підключення тарифу на 12 місяців. Якщо ж обрати тривалість плану 30 днів, то доведеться заплатити 30, 50 і 80 грн.

Більше додаткових мегабайтів від Київстару

Клієнти компанії можуть користуватися збільшеною кількістю додаткових мегабайтів для доступу в Інтернет після закінчення основного обсягу трафіку в тарифі. За 20 грн на добу можна замовити плюс 500 Мб, а після їх використання буде діяти безлімітний Інтернет з обмеженням швидкості до 0,8 Мбіт/с.

Послугу підключають абонентам таких тарифних планів: Київстар 4G Simple, Київстар 4G Simple+, Київстар Онлайн+, Київстар Родина, Smart, Інтернет для батьків, ВАШ Старт, ВАШ Вибір, ВАШ Регіон, LOVE UA. Контракт, LOVE UA База, LOVE UA Cвобода, ЛЮБОВ до батьків та ЛЮБОВ до батьків. Домашній.

Наступного дня додаткові мегабайти знову стануть доступні за вказану ціну.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Київстар відмовиться від популярної послуги з 23 червня та розповідав, як це вплине на клієнтів. Також ми повідомляли, які найдешевші тарифи в Київстар, Vodafone і lifecell та скільки вони коштують.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.