Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Українці можуть підключити новий тариф від Vodafone – скільки коштує послуга

Абоненти не зможуть користуватися повними можливостями тарифу, якщо невчасно оплачуватимуть його вартість

Фото: Vodafone, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Vodafone запустив для клієнтів новий тарифний план

Фото: Vodafone, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Vodafone запустив для українців новий тарифний план під назвою Turbo, який містить привабливу пропозицію "TurboБезлім". В його межах користувачам надаватимуть необмежений доступ до інтернет-мережі та велику кількість хвилин для дзвінків.

Деталі розповіла пресслужба компанії на офіційному сайті.

Зазначається, що новий національний тариф коштуватиме абонентам 165 грн/4 тижні. За такі гроші користувачі матимуть кілька послуг:

  • безлімітний 4G-інтернет;
  • 1 600 хвилин на розмови по Україні;
  • 10 ГБ і 100 хвилин в роумінгу.

Щоб кожного місяця користуватися максимальними обсягами послуг, необхідно вчасно сплачувати вартість тарифного плану. У разі прострочення платежу (не в день планового зняття коштів, а пізніше), клієнтам стануть доступні лише базові умови, а саме:

  • 20 ГБ інтернету;
  • 800 хвилин на дзвінки (після використання – безліміт у мережі Vodafone);
  • SMS по Україні (на всі мобільні мережі) – 50 штук за 1,50 грн/день.

"Усі нові клієнти, які придбають стартовий пакет Vodafone Turbo, одразу отримають максимальні переваги тарифу. А щоб користуватися цими перевагами надалі, потрібно буде лише вчасно оплачувати свій пакет послуг на 4 тижні", – йдеться у повідомлення.

Крім того, тариф включає послугу "Інтернет для другого девайсу", тобто дає можливість розповсюдити 4G-мережу на інші гаджети, наприклад, планшет. Плюс можна роздавати інтернет без обмежень щодо трафіку, оскільки це включено у вартість тарифу.

Протидія шахрайству від Vodafone

Раніше ми розповідали, що надто активними стали телефонні шахраї, які намагаються дзвінками та повідомленнями обманути українців і дізнатися їхні персональні банківські дані чи змусити заплатити гроші. Для більшої безпеки абонентів Vodafone запровадив корисну послугу, спрямовану на протидію аферистам.

Вона має назву "Підозрілий номер" та автоматично блокує дзвінки й SMS, здійснені з неблагонадійних контактів. Тобто з яких раніше постійно телефонували або надсилали спам, маючи шахрайські мотиви.

Під'єднати послугу можуть всі абоненти мобільного оператора, використовуючи додаток на смартфоні My Vodafone. Варто зайти в розділ "Доступні послуги" та замовити активацію. Або можна набрати комбінацію *207*1# у викликах. Ціна дорівнює 0,50 грн/день для клієнтів переплати та 15 грн/місяць для контрактних абонентів.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що користувачам Київстар і Vodafone варто бути насторожі та розповідав, що вигадали аферисти. Також ми повідомляли, скільки коштують і що дають клієнтам найдорожчі тарифи Vodafone.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.