Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Найдорожчі тарифи в Київстар, Vodafone, lifecell – скільки коштують і що дають клієнтам

Розповідаємо, скільки коштують дорогі тарифи в мобільних операторів України й що вони пропонують за свою ціну

Фото: volynnews.com, Pexels, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Мобільні оператори України пропонують клієнтам дорогі тарифи

Фото: volynnews.com, Pexels, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Українці мають на вибір чимало тарифних планів у трьох найбільших мобільних операторів – Київстарі, Vodafone та lifecell. Ціни варіюються від помірних до високих, залежно від пропонованих послуг. Звісно, передбачається, що в найдорожчих пакетах буде найбільше доступних послуг для абонентів.

Сайт Pro Гроші розповідає, скільки коштують дорогі тарифи в Київстарі, Vodafone та lifecell, і чим можуть користуватися українці за свої гроші.

Які тарифи пропонує Київстар

  • Love UA Рух. Контракт

Цей тарифний план коштує 350 грн на місяць, він дає абонентам безлімітний доступ до мережі Інтернет і необмежену кількість хвилин на розмови з клієнтами Київстару. Щоб поговорити з абонентами інших мобільних операторів по Україні та за кордоном, дається 350 хвилин. Після використання дзвінки коштуватимуть 1,50 грн/хв. Також доступно 300 SMS і 15 ГБ інтернету в роумінгу.

  • Love UA Успіх. Контракт

Плата за місяць становить 500 грн, за що українці отримують безлімітний інтернет (20 ГБ у роумінгу), необмежені розмови з абонентами Київстару, 750 хв для дзвінків на інші мобільні, міські номери та за кордон. Потім вартість хвилини становитиме 1,50 грн. Також у межах тарифу дається 300 SMS по Україні, після їх використання можна замовити пакет з 10 штук за 5 грн.

Дорогі тарифи у Vodafone

  • ULTRA

Контрактні абоненти можуть під'єднати цей пакет за 600 грн на місяць. Він передбачає користування безлімітним Інтернетом, дає необмежену кількість хвилин на розмови в мережі Vodafone Україна, 100 МБ інтернету в роумінгу, 1 000 хвилин для дзвінків клієнтам інших мереж України, 300 хвилин розмов з абонентами 16 країн світу і 1 000 SMS. Після використання пакетних послуг дзвінки коштуватимуть 0,50 грн/хв, SMS – 0,50 грн/шт.

  • ULTRA VIP

За цей тариф потрібно платити 1 500 грн на місяць. Абоненти отримають такі послуги: безлімітний інтернет і дзвінки на всі українські мережі, 750 хвилин розмов у 16 країнах, 100 МБ Інтернету в роумінгу, 2 500 SMS по Україні.

Які тарифи пропонує lifecell

  • Platinum Лайф

До 30 листопада діють великі знижки на підключення майже всіх тарифних планів оператора. Platinum Лайф коштує 450 грн, але до вказаної дати можна активувати пакет за 250 грн на місяць. Він передбачає наявність безлімітного доступу до інтернету, 3 000 хвилин на розмови по Україні, 50 хв – на міжнародні дзвінки, 50 SMS на всі вітчизняні мобільні номери. У роумінгу надається 500 МБ інтернету.

  • Смарт Сім'я L

Коштує 500 грн на місяць (знижка не діє) і пропонує абонентам 50 ГБ інтернету, необмежені дзвінки в мережі lifecell, 1 500 хвилин на розмови з клієнтами інших операторів по Україні, 1 500 SMS. Що цікаво, в межах тарифу можна об'єднувати до 5 номерів lifecell та спільно користуватися Інтернетом, хвилинами й SMS, які надає пакет "Смарт Сім'я L".

Корисна послуга від Київстару і Vodafone

Раніше ми розповідали, що українці мають змогу користуватися віртуальною SIM-карткою і підключати на неї кілька номерів. Не потрібно окремо купувати сімку, ця технологія включена у смартфон (перед активацією треба перевірити, чи передбачив виробник наявність цифрової SIM-картки).

Щоб під'єднати послугу в Київстарі, слід відвідати офіційний сайт компанії чи особисто прийти у фізичний магазин. Далі варто обрати тариф, оплатити його і чекати, поки прийде запрошення з QR-кодом на електронну пошту. Відсканувавши його своїм гаджетом, ви активуєте можливість підключення до п’яти різних номерів.

Клієнти Vodafone можуть зайти в мобільний додаток оператора, знайти в розділі "Послуги" пункт "Операції з SIM-карткою" і натиснути на підпункт "Заміна SIM на eSIM". Залишається оплатити вартість, ввести адресу електронної пошти та здійснити активацію, користуючись підказками у додатку.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Київстар, Vodafone та Lifecell готуються до блекауту і розповідав, чи будуть українці взимку зі зв'язком. Також ми повідомляли, яка корисна послуга доступна клієнтам Київстару і Vodafone.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.