Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

У Vodafone з'явилася корисна послуга: що пропонують абонентам та скільки це коштує

Розповідаємо, яку послугу можуть підключити абоненти мобільного оператора та убезпечити себе від шахраїв

Фото: Pexels, Vodafone/Facebook. Колаж: Pro Гроші

Послуга допоможе уникнути "телефонного шахрайства"

Фото: Pexels, Vodafone/Facebook. Колаж: Pro Гроші

Зараз в Україні почастішали випадки "телефонного шахрайства". Зловмисники з незнайомих номерів телефонують українцям та намагаються отримати від них гроші. Щоб убезпечити своїх абонентів від таких випадків Vodafone запровадив корисну послугу, яка може блокувати підозрілі номери.

Про це повідомляє пресслужба компанії у Facebook.

Абоненти можуть за додаткову плату підключити послугу "Підозрілий номер", яка буде автоматично блокувати дзвінок або SMS з номера, з якого було здійснено шахрайські дзвінки або надсилався спам.

Підключити цю послугу можуть всі абоненти мобільного оператора у мобільному додатку My Vodafone в розділі "Доступні послуги" або за допомогою комбінації *207*1#. Її вартість становить 0,50 грн на день для абонентів переплати та 15 грн на місяць для контрактних абонентів.

Київстар оголосив про здорожчання деяких тарифів з 1 жовтня

Абоненти можуть підключити замість звичайного мобільного номера ексклюзивний та самостійно обрати комбінацію цифр. Така послуга дуже популярна серед українців, адже одна з переваг – це зручність користування номером. Таким чином абоненти можуть обрати такі варіанти послуги:

  • схожий номер (подібний до іншого);
  • улюблене число (комбінація з числом, яке подобається замовнику);
  • гарний "хвіст" (чотири останні цифри обирає клієнт);
  • особлива дата (номер містить цифри певної дати);
  • розташування всіх цифр на розсуд абонента.

З 1 жовтня Київстар збільшив ціни на Прості та Срібні номери. Після змін вони коштуватимуть 600 та 800 грн відповідно, раніше їх можна було придбати за 300 та 400 грн.

Вартість Золотих та Платинових номерів сягатиме 2 000 та 3 000 грн, а ціна на найбільш унікальні номери стартуватиме від 15 000 грн.

Також зміни торкнуться й бізнес-клієнтів, які платять за розсилку Viber-повідомленьта за допомогою SMS рекламують свої товари чи послуги. Наразі немає встановленої вартості даної послуги, адже все розраховується індивідуально та залежить від кількості повідомлень.

Раніше ми розповідали, що lifecell змінить вартість популярного тарифу. Також ми писали про найдорожчі тарифи українських мобільних операторів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.