Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Sweet TV, Megogo та Київстар ТВ – де пропонують найкращі тарифи

Розповідає про те, які тарифи пропонують найпопулярніші сервіси, за допомогою яких можна отримати доступ до улюблених програм

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Вибір ТВ-провайдера та тарифу залежить від потреб та бюджету споживача

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Останнім часом, в Україні стає все популярнішим користування послугами ТВ-провайдерів. Це пов'язано з можливістю дивитися улюблені передачі у високій якості. Однак, перед вибором провайдера і тарифу варто з'ясувати, де саме пропонують найкращі умови.

Сайт Pro Гроші провів огляд найпопулярніших компаній на ринку, таких як Sweet TV, Megogo та Київстар ТВ, щоб допомогти вам зробити правильний вибір.

Які тарифи пропонують у Sweet TV

  • Мінімальний тариф

Sweet TV пропонує різноманітні тарифи для своїх клієнтів. Мінімальний тариф коштує 99 гривень на місяць і надає доступ до 187 каналів, включаючи національні канали HD, канали з фільмами та дитячий контент.

  • Середній тариф

Середній тариф за 129 гривень на місяць майже не відрізняється від мінімального. За цю вартість глядачам пропонують 253 канали, включаючи преміальні.

  • Максимальний тариф

Послуга коштує 197 гривень на місяць і надає доступ до 270 каналів, включаючи канали з фільмами HD та преміальні канали HD.

Що пропонують у Megogo

  • Легка

Цей тариф наразі коштує від 99 гривень на місяць, але перші 14 днів можна під'єднати за 1 гривню. В цей пакет входить 295 каналів та доступ до 10 000 фільмів у високій якості без реклами.

  • Оптимальний

Тариф "Оптимальний" пропонується зі знижкою 45% від 109 гривень на місяць. За цю ціну клієнтам Megogo пропонують:

  • доступ до 375 різноманітних каналів з HD якістю;
  • дитячий контент;
  • +11 000 різних фільмів у Full HD, HDR, 3D, 4К без реклами.

Крім того, під'єднавши цей тариф українці мають можливість слухати понад 900 аудіокниг у мобільному додатку.

  • Максимальний

Наразі Megogo проводить акції для нових користувачів. Тому тариф "Максимальний" можна під'єднати зі знижкою 45% від 164 гривень на місяць. Після чого українці отримають доступ до 400 каналів та 15 000 фільмів у високій якості без реклами.

Які тарифи пропонують Київстар ТВ своїм клієнтам

Київстар ТВ пропонує різні основні та тематичні пакети. Основні пакети включають "Легкий", "Базовий", "Сімейний", та "Преміум HD".

  • Базовий

Тариф коштує 120 гривень на місяць і надає доступ до 257 каналів та бібліотеки фільмів та серіалів.

  • Сімейний

Наразі провайдер пропонує українцям під'єднати тариф за акційною ціною 120 гривень на місяць. У цю вартість входить доступ до 372 телеканалів та відеобібліотека з різноманітними фільмами та серіалами.

  • Преміум HD

Тариф "Преміум HD" доступний за акційною вартістю 150 гривень на місяць. За ці кошти глядачі зможуть дивитися 372 канали та бібліотеку фільмів.

Київстар змінює популярні тарифи

Мобільний оператор "Київстар" попередив про підвищення цін на деякі тарифи. Це стосується як контрактних абонентів, так і клієнтів з передоплатою. В нашому матеріалі ви зможете дізнатися про це більш детально.

Раніше ми повідомляли, які тарифи пропонують в Київстар, Vodafone, lifecell. Також ми писали, які провайдери пропонують найвигідніші тарифи для Інтернету.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.