Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Київстар не боїться втратити клієнтів: які послуги вдвічі подорожчають з 1 жовтня

Мобільний оператор вирішив одночасно підняти вартість кількох послуг, аргументуючи рішення економічними і ринковими умовами

Фото: kyivstar.ua, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Київстар збільшить вартість деяких послуг з 1 жовтня

Фото: kyivstar.ua, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Київстар попередив абонентів про зміни вартості деяких послуг. Тепер клієнтам буде дорожче замовити ексклюзивний красивий номер або налаштувати розсилку Viber-повідомлень на власну базу користувачів.

Про це йдеться на офіційному сайті оператора.

Українці мають змогу підключити замість звичайного мобільного номера ексклюзивний, тобто визначити на власний розсуд комбінацію цифр. Як зауважила компанія, маючи унікальний номер телефону, можна підкреслити статус, ефективно рекламувати товари і послуги, плюс це додає зручності роботи у сфері комунікацій.

На вибір абонентів такі варіанти послуги:

  • схожий номер (подібний до іншого);
  • улюблене число (комбінація з числом, яке подобається замовнику);
  • гарний "хвіст" (чотири останні цифри обирає клієнт);
  • особлива дата (номер містить цифри певної дати);
  • розташування всіх цифр на розсуд абонента.

Київстар збільшить ціни на Прості та Срібні номери з 1 жовтня. Наразі вони коштують 300 грн і 400 грн відповідно, а вже наступного тижня будуть обходитися в 600 грн та 800 грн. Ще існують більш дорожчі комбінації за 2 000 грн і 3 000 грн – Золоті та Платинові відповідно. А вартість найбільш унікальних починається від 15 000 грн.

Та це не всі зміни щодо тарифів у компанії. З 1 жовтня бізнес-клієнти будуть більше платити за розсилку Viber-повідомлень. Це послуга для підприємців, які за допомогою SMS рекламують свої товари чи послуги.

"Упродовж 12 місяців не змінювалася вартість деяких послуг, у той час як інфляція за минулий рік сягнула 26,6 %. З огляду на економічні та ринкові умови, а також розширення можливостей сервісів, компанія переглянула вартість деяких тарифних пропозицій для бізнес-клієнтів", – зазначили в Київстарі.

Конкретних цін немає, оскільки для Viber-розсилки це рахується індивідуально і залежить від кількості повідомлень. Щоб дізнатися більше, потрібно звернутися до персонального менеджера за номером 0800300000.

Тариф Київстар ТВ для українців

Раніше ми розповідали, що Київстар пропонує різні тематичні пакети для перегляду телебачення, а саме "Легкий", "Базовий", "Сімейний", та "Преміум HD". Найдешевший коштує 120 грн на місяць і дає доступ до 263 каналів, а також бібліотеки фільмів і серіалів.

Пакет "Сімейний" перші три місяці також буде обходитися замовникам у 120 грн, після чого вартість підвищиться до 150 грн на місяць. За такі гроші українці матимуть 349 телеканалів і велику відеобібліотеку.

Тариф "Преміум HD" доступний за акційною ціною 150 грн на місяць. Після трьох місяців використання доведеться платити 200 грн. Стільки коштують 380 каналів і традиційна бібліотека фільмів/серіалів.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що користувачам Київстар і Vodafone варто бути насторожі та розповідав, що вигадали аферисти. Також ми повідомляли, скільки коштують найдорожчі тарифи в Київстар, Vodafone, lifecell і що дають клієнтам.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.