Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

lifecell змінить вартість популярного тарифу: якою буде нова ціна для абонентів

Мобільний оператор вирішив підвищити вартість одного тарифу, пояснюючи рішення необхідністю ремонтувати обладнання

Фото: dreamtown.ua, Pexels, Monobank. Колаж: Pro Гроші

lifecell підніме ціну на тарифний план з 21 вересня

Фото: dreamtown.ua, Pexels, Monobank. Колаж: Pro Гроші

Деяким абонентам lifecell потрібно приготуватися до змін у вартості послуги. Йдеться про тариф "Жара Лайт 2022", який з 21 вересня коштуватиме дорожче. Водночас мобільний оператор збільшить кількість наданого трафіку.

Про це йдеться на офіційному сайті компанії.

Клієнти lifecell, які раніше підключили собі тариф "Жара Лайт 2022", будуть з 21 вересня платити за 4 тижні користування послугами не 90 грн, а 130 грн. Мобільний оператор пояснив вимушене підняття вартості впливом економічних чинників та необхідністю відновити пошкоджене російськими окупантами обладнання.

Натомість у межах тарифного плану збільшиться кількість мегабайт для доступу в мережу Інтернет – до 20 ГБ. Але клієнти мають змогу до 21 жовтня включно безплатно змінити пакет на будь-який інший, якщо не захочуть надалі користуватися тарифом "Жара Лайт 2022".

Також до 20 вересня українці мають змогу наперед придбати 12 пакетів послуг за своїм тарифом і заплатити не повну вартість, а на 15% менше, оскільки діє "Тарифна підписка".

Які найдорожчі тарифи пропонує lifecell

Раніше ми розповідали, що мобільні оператори пропонують абонентам різні тарифні плани на вибір, кожен з яких має власну кількість послуг за місячну ціну. Деякі коштують досить дорого. Наприклад, в lifecell не можна назвати бюджетними такі тарифи:

  • "Platinum Лайф";
  • "Смарт Сім'я L".

Перший традиційно коштує 450 грн на місяць, але до 20 листопада українці можуть підключити "Platinum Лайф" всього за 250 грн, оскільки діють великі знижки майже на всі послуги. Пакет містить безлімітний доступ до інтернет-мережі, 3 000 хвилин на розмови по Україні, 50 хв – на міжнародні дзвінки, 50 SMS на всі вітчизняні мобільні номери. Також надається 500 МБ в роумінгу.

За тариф "Смарт Сім'я L" потрібно платити 500 грн кожного місяця. За такі гроші абоненти отримують 50 ГБ інтернету, необмежені дзвінки в мережі lifecell, 1 500 хвилин на розмови з клієнтами інших операторів по Україні, 1 500 SMS. Плюс існує додаткова перевага – підключення до 5 номерів lifecell в межах тарифу, щоб спільно користуватися всіма послугами "Смарт Сім'я L".

Якщо говорити суто про Інтернет, то найбільше трафіку отримують абоненти з тарифними планами "Потужний" (90 грн), "Вільний Лайф. Регіон" (150 грн), "Шкільний Лайф" (150 грн). Вони надають безлімітний доступ, але водночас можуть містити менше інших необхідних послуг, як от хвилин на розмови, повідомлення чи додаткові опції.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Київстар, Vodafone та Lifecell готуються до блекауту і розповідав, чи будуть українці взимку зі зв'язком. Також ми повідомляли, що коштуватиме майже вдвічі дешевше для абонентів lifecell.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.