Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

У Приват24 з'явилися нові функції – що ще доступно клієнтам

Клієнти ПриватБанку у мобільному додатку можуть користатися різноманітними функціями

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Нові функції у Приват24

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

У ПриватБанка з'явилися нові функції в мобільному додатку, які точно сподобаються українцям.

Про це повідомляє пресслужба ПриватБанку.

Нові функції у Приват24

Відтепер клієнти банку у смартфоні можуть побачити:

  • ліміти від НБУ;
  • відділення банку, які працюють під час блекауту;
  • моніторинг заставного майна (автівки).

Українці у застосунку Приват24 можуть дізнаватися інформацію щодо різноманітних лімітів від НБУ, наприклад, ліміт на зняття готівки, на купівлю валюти, на карткові розрахунки за кордоном тощо. Про всі зміни клієнти банку отримуватимуть онлайн сповіщення, щоб завжди бути в курсі нововведень.

Функція перегляду відділень банку, які працюють під час блекауту дуже зручна. Адже, коли немає світла, а потрібно терміново звернутися до банку, то перевірити наявність працюючих відділень можна навіть, не виходячи з дому. Це може значно зекономити час, який би ви витратили на фізичний пошук відділень по місту.

Головною ціллю моніторингу заставного майна є встановлення відповідності його характеристик, умов зберігання та експлуатації вимогам, які вказуються в договорі застави. Відтепер все це можна перевірити онлайн.

Збій в роботі терміналів ПриватБанку

Українка намагалася внести гроші на карту ПриватБанку через термінал у вінницькому супермаркеті, проте через збої транзакція не відобразилася. Особисті кошти залишилися всередині конструкції, але повернути їх жінка не змогла. Щоб сповістити про проблему, вона зателефонувала на гарячу лінію ПриватБанку. Оператор повідомив, що створить заявку на повернення, а після інкасації кошти перерахують на карту.

Але за кілька днів українка отримала сповіщення про відмову в поверненні. Як виявилося, працівники інкасаторської служби не знайшли в терміналі гроші, за якими звернулася клієнтка. Тож і повернути нічого не можна. У відповідь на звернення жінки, представники фінустанови лише запевнили, що буде здійснено додаткову перевірку стосовно роботи термінала самообслуговування.

Українці часто скаржаться щодо зникнення коштів у терміналах ПриватБанку. Коли відбуваються технічні збої, наприклад, при вимкненнях електроенергії, транзакції скасовуються. Тобто фінанси не нараховуються на карту, але банкноти залишаються всередині техніки. На жаль, інкасаторська перевірка не завжди допомагає українцям повернути власні гроші.

Після здійснення підрахунку наявних купюр працівники служби не знаходять зайві гроші. Тому звернення громадян скасовують і вони втрачають подекуди чималі суми.

Раніше ми розповідали, що ПриватБанк програв суд українцю та зобов'язаний списати борг. Також ми розповідали, що клієнти ПриватБанку іноді мають проблеми з картками.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.