Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Трекер Укрпошти зламався? Користувачі масово скаржаться на проблеми з посилками

Клієнти не могли відстежити свої посилки онлайн через технічні проблеми, які виникли на сайті

Фото: Укрпошта. Колаж: Pro Гроші

В Укрпошти виникли проблеми з трекінгом

Фото: Укрпошта. Колаж: Pro Гроші

Клієнти Укрпошти масово скаржаться на проблеми з роботою трекінга на сайті поштового оператора.

Про це повідомляється на сторінці Укрпошти у соціальній мережі Facebook.

В коментарях українці пишуть, що зіткнулися з проблемами під час спроби відстеження посилок. Зокрема, трекінг на сайті Укрпошти не працював.

Працівники поштового оператора підтвердили збій у роботі сервісу. Вони розповіли про технічні проблеми в роботі систем та сайту та пообіцяли вирішити питання найближчим часом.

"На жаль, мають місце труднощі в роботі сайту, колеги працюють на вирішенням питання. Перепрошуємо за тимчасові незручності", – повідомили в Укрпошті.

Чи запрацював сервіс

Ми перевірили і з'ясували, що Укрпошта відновила роботу трекінгу, він вже працює коректно.

Для того, щоб відстежити посилку, треба зайти на спеціальний розділ сайту "Трекінг Укрпошти" та ввести номер відправлення. Після цього натиснути на кнопку "Відстежити". Далі з'явиться інформація про посилку.

На сторінці трекінгу можна відстежувати міжнародні відправлення та відправлення по Україні.

Користувачі можуть відстежувати до 30 відправлень одночасно. Аби скористатися функцією, введіть у поле декілька трек-номерів, розділяючи їх пробілами або іншими знаками табуляції. Щоб побачити детальну інформацію щодо конкретного відправлення зі списку, натисніть на трек-номер цього відправлення у таблиці.

В Укрпошти проблеми з відправками

Клієнти Укрпошти масово скаржаться на те, що їхні посилки зависають в сортувальних центрах. Так, один із клієнтів зауважив, що вже 21 день чекає на свою посилку, адже вона зависла у сортувальному центрі. Чоловік зауважив, що раніше посилки з Китаю доходили до нього швидше.

Ще один клієнт нарікає, що ще 6 жовтня відправив посилку з Києва, але станом на 15 жовтня вона все ще залишалася в сортувальному центрі в столиці. Чоловік поцікавився, чи є можливість відмовитися від відправлення та забрати посилку з сортувального центру.

Така ж ситуація на сортувальній станції в місті Дніпро. З 21 вересня посилка там "зависла" і не відправляється по місту. Клієнти пропонують організувати видачу посилок зі складу.

У більшості випадків працівники Укрпошти перевіряють номери накладних та підтверджують, що посилки все ще знаходяться в сортувальних центрах. Клієнтам відповідають стандартними фразами, що "тримають ситуацію на контролі", "вирішення кейсу перебуває в роботі" або ж пропонують уточнити деталі інформації в особистих повідомленнях.

На питання, чи можна забирати посилки з сортувальних центрів, в компанії відповіли заперечно.

"З сортувального центру забрати відправлення можливості немає", – повідомили в Укрпошті.

Раніше ми писали, що Укрпошта випустила новий конверт з поштовою маркою. Також ми пояснювали, якого поштового оператора краще обрати для міжнародної доставки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.