Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрпошта обіцяє клієнтам заохочувальні подарунки: за що їх можна отримати

За довготривале очікування посилки клієнти можуть отримати промокод на безплатну доставку

Фото: 5 канал. Колаж: Pro Гроші

Клієнти Укрпошти модуть скористатися промокодом на бесплатне зберігання та доставку вантажу

Фото: 5 канал. Колаж: Pro Гроші

Українці довгий час скаржаться на те, що у сортувальному центрі Дніпра їхні посилки затримуються на кілька тижнів. Укрпошта, окрім вибачень за незручності, вирішила забезпечити клієнтів бонусами.

Про це повідомляється на сторінці Укрпошти у соціальній мережі Facebook.

Що викликало незадоволення

На національного поштового оператора кілька місяців поспіль скаржаться користувачі послуг. Чимало людей звинувачують працівників сортувального центру у місті Дніпро в недобросовісному виконані обов’язків, адже лише лінь може бути поясненням, чому посилки місяцями лежать на збереженні.

"Посилки взагалі доставлятимуться чи ні? Ви тільки годуєте людей обіцянками! Завтра-завтра! У чому проблема? У вас якось вибірково губляться посилки? Терміни перебування на сортувальному центрі вже всі вийшли", – йдеться в одному з коментарів у Facebook.

Таких повідомлень назбиралося досить багато, проте українці у відповідь читають лише обіцянки, що проблему найближчим часом вирішать. Укрпошта перепрошує у клієнтів, посилаючись на неможливість пришвидшити роботу через тимчасові негаразди з обробкою надходжень. Аби задовольнити вимоги невдоволених, здійснюються дії для стабілізації, зокрема, на зміну виходять додаткові співробітники, залучаються аутсорси тощо.

Безплатна доставка для постраждалих

Оскільки одними лише обіцянками важко втихомирити обурений народ, Укрпошта вирішила компенсувати незручності ображеним клієнтам. Люди, які відчули на собі наслідки затримки відправлень, можуть скористатися системою "соррі бонусів". Це промокоди, які забезпечать безплатну доставку вантажу (стягується 0,001 грн).

Існують умови надання заохочувального подарунку:

  • відправлення повинно запізнитися на 5 днів та більше від розрахункової дати доставки;
  • посилка має були адресована тільки до автоматизованих відділень або дільниць кур’єрської доставки;
  • послуга доступна лише отримувачу вантажу.

Промокод дійсний 30 календарних днів і може бути застосований до одного відправлення "Стандарт" або "Експрес". Його надішлють за допомогою S/Viber-повідомлень всім користувачам, які підходять по умовах.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що клієнти також нарікають на проблеми з попереднім замовленням поштового набору "Кримський міст на біс". Люди стикалися з технічною несправністю, коли кошти за покупку стягуються з карти, а підтвердження оплати і замовлення немає.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Нова пошта доставляє продукти на деокуповані території. Також ми повідомляли, що банки масово відмовляються видавати кредити деяким українцям.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.