Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

В Укрпошти знову проблеми з відправками. Де зависають посилки та чи можна їх повернути

Українцям пояснили, чи можна відмовитися від відправлення посилки та забрати її з сортувального центру

Фото: Укрпошта. Колаж: Pro Гроші

Укрпошту накрила хвиля критики через відправки посилок

Фото: Укрпошта. Колаж: Pro Гроші

Клієнти Укрпошти масово скаржаться на те, що їхні посилки зависають в сортувальних центрах.

Про це йдеться в коментарях на офіційній сторінці державного оператора поштового зв'язку в Facebook.

Так, один із клієнтів зауважив, що вже 21 день чекає на свою посилку, адже вона з 25 вересня зависла у сортувальному центрі. Чоловік зауважив, що раніше посилки з Китаю доходили до нього швидше.

Ще один клієнт нарікає, що ще 6 жовтня відправив посилку з Києва, але станом на 15 жовтня вона все ще залишалася в сортувальному центрі в столиці. Чоловік поцікавився, чи є можливість відмовитися від відправлення та забрати посилку з сортувального центру.

Така ж ситуація на сортувальній станції в місті Дніпро. З 21 вересня посилка там "зависла" і не відправляється по місту.

Клієнти пропонують організувати видачу посилок зі складу.

"Якщо, звичайно, посилки дійсно там ще є. І не буде навантаження. А ще було б логічним не приймати нові посилки, поки не відправили ті, що знаходяться там місяць", – зауважили незадоволені користувачі послуг державного оператора поштового зв'язку.

Що говорять в Укрпошті

У більшості випадків працівники Укрпошти перевіряють номери накладних та підтверджують, що посилки все ще знаходяться в сортувальних центрах. Клієнтам відповідають стандартними фразами, що "тримають ситуацію на контролі", "вирішення кейсу перебуває в роботі" або ж пропонують уточнити деталі інформації в особистих повідомленнях.

На питання, чи можна забирати посилки з сортувальних центрів, в компанії відповіли заперечно.

"З сортувального центру забрати відправлення можливості немає", – повідомили в Укрпошті.

Також деяким клієнтам співробітники компанії пояснюють, що прискорити рух окремої посилки немає можливості, адже відправлення оброблюються контейнерами. Їм рекомендують очікувати доставку та відслідковувати посилки на офіційному сайті або в чат-боті Укрпошти.

Крім того, в компанії повідомили, що для клієнтів, чиї відправлення затримуються, існує система "соррі бонусів". Зокрема, для них відмінили плату за зберігання відправлень у відділеннях. А також вони можуть отримати промокоди на безкоштовну послугу доставки поточного відправлення або можливості безкоштовно відправити наступну посилку.

Раніше ми писали, що клієнти Укрпошти масово скаржаться на набір нових марок. Також ми розповідали, що клієнти Нової пошти скаржаться на поштомати, з яких неможливо забрати посилки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.