Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрпошта випустила новий конверт з поштовою маркою – чому присвятили

Придбати символічний конверт можна буде як у поштовому відділенні, так і онлайн

Колаж: Pro Гроші

Укрпошта випустила новий конверт з маркою

Колаж: Pro Гроші

Укрпошта презентувала новий конверт з поштовою маркою "Весна настане знов", що символізує те, що рано чи пізно в Україну прийде мир.

Про марку розповів гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський в своєму Telegram.

Невдовзі українці зможуть купити новий конверт з оригінальною поштовою маркою, яка має оптимістичне нагадування – "Весна настане знову!".

"Тепер у вас є ще одна можливість підтримати своїх рідних, близьких, військових чи людей, які були змушені переїхати в інше місто – напишіть їм листа, а на пошті чи онлайн можна придбати наш символічний конверт", – написав Смілянський.

Дизайн нового конверту для Укрпошти розробив Андрій Сагач.

"Ще один український талант, який переміг у народному голосуванні в конкурсі PostEurop "Мир – найвища цінність людства". Бо соняшники, то – любов, а двоголові орли – то якась мутаційна журба", – констатував Смілянський.

Він визнав, що хоч на календарі у багатьох українців ще 24 лютого, але "душа кинула якір на той день, коли ми переможемо".

Які останні марки випустила Укрпошта

До Дня захисників і захисниць України в продажу з'явилася серія нових марок, присвячених українським військовослужбовцям. Це перші марки в новій серії "Збройні Сили України".

"На честь Дня захисників і захисниць України ми випускаємо перші марки в новій серії "Збройні Сили України": Сухопутні війська, ВМС, ТРО, ССО, Десантно-Штурмові, ну і, звісно, віддамо честь "Привиду Києва" – Повітряним Силам ЗСУ", – написав Смілянський в Telegram.

Гендиректор Укрпошти анонсував, що в наступних випусках будуть й ГУР, зв’язківці та медики.

"А в цьому, першому, випуску автор марок Антон Хрупін та наша команда Н. Мухіна та С. Гречко доклали максимум зусиль, щоб гідно відзначити наших героїв", – додав Смілянський.

Він також зазначив, що поки деталі запуску продажу не розголошують, але вони матимуть "благодійний компонент". Всі марки, листівки та конверти можна буде придбати онлайн та у відділеннях Укрпошти.

Укрпошта запустила продаж клясеру для марок

Раніше Укрпошта відкрила продаж на ексклюзивний альбом для зберігання марок (або клясер), який вже можна придбати онлайн.

Клясер виготовив всесвітньо відомий виробник аксесуарів для філателії Leuchtturm (Німеччина) на замовлення Укрпошти. Альбом виконаний в ексклюзивному дизайні. На обкладинці зображені легендарні марки "Русскій воєнний корабль, іді… !", "Русскій воєнний корабль… ВСЬО" та "Українська мрія".

Оформити замовлення можна в онлайн-магазині. Одній людині доступне замовлення не більше ніж одного екземпляру. Загалом тираж лімітований – лише 10 000 примірників.

Раніше ми писали, що Укрпошта запустила програму грошових виплат. Також ми розповідали, що Укрпошта показала марки з Кримським мостом.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.