Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Стратегії успіху – як бізнесу вивести свій продукт на новий ринок

Іноді треба збирати фокус-групу для проведення опитування та взаємодії з вашим продуктом

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Варто вічно проводити аналізи продукту, конкурентів та ринку

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Якщо ви хочете свій продукт поширити на інші ринки, то варто врахувати кілька факторів та провести певний аналіз. Адже в іншому випадку всі ваші спроби будуть невдалими. А отже, про прибуток можна забути.

Про це пише сайт Pro Гроші.

Варто розуміти, що немає двох однакових ринків. Це означає, що звички, норми та поведінка споживача різні залежно від регіону.

Досліджуйте ринок. Коли компанія Walmart запускалась в Німеччині, то вони не врахували те, що традиційну для США широку посмішку касира німці можуть сприйняти як флірт. Через цю помилку компанія пішла з ринку та втратила чимало грошей.

Аналізуйте конкурентів. Вони бувають прямими та непрямими. Перші реалізують той самий продукт, що й ви. Наприклад, Coca-Cola та Pepsi. Непрямі — пропонують товар, який клієнти можуть купити замість вашого. У випадку з Coca-Cola це виробники мінеральної води та соків. Тому варто розуміти, хто ваші конкуренти та що вони пропонують покупцеві.

Використовуйте локальний маркетинг. Виробник дитячого харчування Gerber почав продавати свою продукцію в Африці. Але упаковку використовував таку ж, як у США. Вона і стала причиною збитків компанії. Зʼясувалося, що в Африці зазвичай наносять на етикетку зображення інгредієнтів, оскільки багато людей не вміють читати. Аналізуйте ваших покупців, аби не сталося схожих помилок

Проводьте тестування вашого продукту. Зберіть фокус-групу, аби ті пройшли опитування або провзаємодіяли з вашим продуктом. Саме вони краще за всіх розкажуть про ваш товар та підкажуть, як їм би було зручніше.

Чому бізнесу потрібно заходити в Instagram вже зараз

Для цього є одразу три причини. Перша – Instagram має дуже багато грошей. Наприклад, якщо ви будете вести свою сторінку правильно, завоюєте довіру читачів, то заробіток прийде досить скоро.

Друга – варто переходити на український ринок. Раніше наші бренди часто конкурували з російськими товарами. Однак зараз люди активно підтримують українське.

Також памʼятайте, що онлайн – це про стабільність. Війна та пандемія показали, що двері магазинів можуть бути закриті з різних причин, а от телефон у вас в руках завжди. Ви можете продавати, знаходячись у безпеці, створювати комʼюніті, яке буде готове купувати у вас все що завгодно.

Детальніше про те, як заробити гроші в Instagram, читайте в нашому матеріалі за посиланням.

Раніше ми розповідали, що треба знати про інвестування початківцям. Також дізнавайтеся про найпопулярніші способи отримання пасивного доходу. Ще ми розповідали про те, куди вкласти 1 000 гривень та отримати прибуток.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.