Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

ПриватБанк відкрив ще одне відділення на Харківщині: де знаходиться

Загалом фінустанова відновила повноцінну роботу 27 своїх базових відділень у деокупованих містах та селищах

Колаж: Pro Гроші

До кінця жовтня жовтня банк хоче відкрити ще кілька відділень

Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк у понеділок, 24 жовтня, повернувся у деокуповане Шевченково Харківської області. Це вже 15 відділення, яке відновило роботу в цьому регіоні з початку повномасштабного вторгнення.

Про це повідомляє пресслужба банку.

Крім цього, до кінця жовтня у фінустанові планують відновити роботу ще декількох відділень. У банку будуть враховувати всі необхідні безпекові заходи щодо співробітників та клієнтів.

"Загалом ПриватБанк відновив повноцінну роботу 27 своїх базових відділень у містах та селищах на деокупованих ЗСУ територіях східних регіонів України", – додали в фінустанові.

Оновлення ПриватБанку

Найбільший український банк ПриватБанк прибрав російську мову зі свого сайту та застосунку "Приват24". Однак поки таке оновлення лише для бізнесу.

Відомо, що російську мову з основного застосунку "Приват24" для фізичних осіб планують видалити у найближчому оновленні.

Водночас на сайті (не для бізнесу) ще є можливість обрати російську мову.

Послуга для ФОПів. Відтепер у додатку можна сплачувати єдиний податок та інші бюджетні платежі. Для того щоб скористатися новою функцією, вам треба оновити додаток "Приват24". Щоб створити бюджетний платіж через застосунок, необхідно:

  • зайти в розділ "Бізнес";
  • обрати пункт "Платіж до бюджету";
  • обрати отримувача та номер його рахунку;
  • у блоці "Дані платежу" обрати код сплати податку;
  • вказати суму податку та рахунок, з якого будуть списані кошти;
  • підписати платіж за допомогою SmartID.

ПриватБанк заганяє клієнтів в борги

Клієнт ПриватБанку поскаржився, що банк без його відома зняв з банківської картки 80 тисяч гривень. Чоловік пояснив, що 24 вересня здійснював продаж в Інтернеті, за який отримав оплату в загальній сумі 80 тисяч гривень.

Як виявилося, 29 вересня ПриватБанк списав гроші з картки на запит іншого банку, з якого був оплачений товар. У ПриватБанку стверджують, що у випадку, коли надходить успішно авторизований запит на списання коштів, банк не може його ігнорувати.

Сайт Pro Гроші розповідає, як купити цінні метали у ПриватБанку. Також ми писали про те, як ПриватБанк також дозволив своїм клієнтам купувати валюту онлайн для відкриття депозитів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.