Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

В Приват24 тепер можна купувати валюту для відкриття депозитів – умови

Максимальна сума депозиту в місяць може бути не більшою, ніж 1335 доларів

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

В Приват24 дозволили купувати валюту під депозити

Фото: УНІАН, Pexels. Колаж: Pro Гроші

ПриватБанк дозволив своїм клієнтам купувати валюту онлайн для відкриття депозитів. Нова опція з'явилася у мобільному застосунку Приват24.

Про це повідомляє Financial Club.

Для того, щоб скористатися послугою банку, потрібно оновити додаток до останньої версії. Далі там з'явиться графічна позначка із підписом "Заощадження". Натиснувши на неї, можна відкрити вклад в доларах чи євро.

Які умови пропонує ПриватБанк

Клієнти можуть розміщувати строкові депозити на строк від 3 місяців під 0,01%. При цьому варто пам'ятати, що НБУ дозволяє розміщення на суму до 50 тис. гривень на місяць.

Максимальна сума депозиту в місяць має становити 1335 доларів – мінімальна 2 долари. Тобто, якщо покласти на депозит 1335 доларів, то за рік з цієї суми отримати додаткові 160 доларів. Крім того, щомісяця депозитний рахунок можна поповнювати.

Розміщення депозитів відбувається за картковим курсом ПриватБанку – 37,4532 грн за долар.

Цю послугу серед державних банків також надають Укргазбанк та Укрексімбанк, серед великих іноземних та приватних банків А-Банк, Альфа-Банк, Креді Агріколь Банк, Кредобанк, ОТП Банк, банк "Південний", Райффайзен Банк Аваль, ТАСкомбанк, Універсал Банк.

ПриватБанк змінить умови видачі валютної готівки

ПриватБанк пообіцяв своїм клієнтам збільшити обсяг валютної готівки, яку можна буде отримати зі свого рахунку.

Як відомо, ПриватБанк на початку вересня заявив про скорочення видачі готівки до 1 тис. доларів та 1 тис. євро на день. Клієнти скаржилися, що ПриватБанк відхиляє запити на замовлення доларів.

У банку заявили, що наразі існують проблемами із доставкою готівки з-за кордону. А такі обмеження назвали "тимчасовими". Водночас, клієнти зіштовхнулися з тим, що змушені щодня ходити у відділення банку, як на роботу, щоб зняти гроші з валютного рахунку. Крім того, валютні вкладники не мають права скористатися окремим вікном банку, а змушені стояти у загальних чергах.

"Вже найближчим часом ПриватБанк забезпечить відділення необхідними для задоволення зростаючого попиту обсягами валютної готівки", – повідомили менеджери банку 26 вересня.

Нагадаємо, що через війну ПриватБанк відмовляє клієнтам у популярній послузі. Також ми писали, що ПриватБанк попередив про небезпечний фішинговий сайт.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.