Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Клієнт ПриватБанку скаржиться на відсутність важливої функції — про що йдеться

У Приват24 виникли проблеми з оформленням digital-картки онлайн, у банку обіцяють розібратися

Фото: УНІАН, ПриватБанк. Колаж: Pro Гроші

Проблеми виникли з оформленням віртуальної картки

Фото: УНІАН, ПриватБанк. Колаж: Pro Гроші

Клієнтка Приватбанку скаржиться, що у застосунку Приват24 не можна отримати digital-картку онлайн.

Про це вона написла у розділі відгуків на спеціалізованому сайті Мінфін.

Так, клієнтка каже, що вона зареєструвалася у застосунку Приват24 та подала банку свої особисті дані згідно форми для замовлення картки онлайн.

Однак вона не отримала жодного повідомлення чи дзвінка для підтвердження її особи. Також невідомо на якій стадії розгляду перебуває її анкета.

"Отримання digital картки заблоковано, і щоб його розблокувати необхідно прийти з особистими документами у відділення, хоча той самий застосунок та інструкція, яку вони надають в чаті, стверджує, що це можна зробити повністю онлайн. Таким чином невідповідність послуг заявлених банком реальному стану справ", – пише клієнтка.

Скрин: Мінфін

У ПриватБанку відповіли, що вже передали інформацію колегам для перевірки ситуації, а з клієнткою зв'яжуться особисто.

ПриватБанк заганяє клієнтів в борги

Клієнт ПриватБанку поскаржився, що банк без його відома зняв з банківської картки 80 тисяч гривень. Чоловік пояснив, що 24 вересня здійснював продаж в Інтернеті, за який отримав оплату в загальній сумі 80 тисяч гривень.

Як виявилося, 29 вересня ПриватБанк списав гроші з картки на запит іншого банку, з якого був оплачений товар. У ПриватБанку стверджують, що у випадку, коли надходить успішно авторизований запит на списання коштів, банк не може його ігнорувати.

Також ми розповідали, що інтернет-шахраї активно почали вигадувати "робочі" схеми, щоб отримати "легкі" гроші, навіть не замислюючись про фінансове положення людини, яку збираються обікрасти. Так, жінка із Запоріжжя стала жертвою аферистів, якій повідомили про те, що їй нібито заблокували картку ПриватБанку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.