Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

За золотом потрібно полювати – як купити цінні метали у ПриватБанку

Детально розповідаємо, які цінні метали наразі можна знайти у відділеннях ПриватБанку

Фото: ПриватБанк, Уніан. Колаж: Pro Гроші

Цінні метали є не у всіх відділеннях

Фото: ПриватБанк, Уніан. Колаж: Pro Гроші

Цінні метали експерти часто називають найкращою інвестицією, оскільки вони є стабільнішими за всі валюти. Купити злитки може кожен охочий і зробити це можна в банку.

Сайт Pro Гроші розповідає, як це зробити у ПриватБанку.

Для початку розберемось, у якому вигляді продаються метали. ПриватБанк продає золото та срібло у вигляді злитків, монет. Злитки є номіналом 1, 2, 2,5, 5, 10, 20, 31,1, 50 и 100 г.

Злитки мають продаватись в спеціальній упаковці, до якої необхідно ставитися обережно. Якщо пошкодити її, то золото різко впаде в ціні і замість прибутків ви отримаєте збитки.

Як купити золото?

Для початку потрібно пересвідчитись, що воно є в наявності. Під час війни, кількість відділень, які продають цінні метали може змінюватись. Наразі вони функціонують лише у Києві, Львові, Дніпрі та Харкові, а охочих для придбання дуже багато, зазначають працівники фінустанови.

Купити золото в Приват24 наразі неможливо, тож доведеться навідатися у відділення. Радимо заздалегідь поцікавитися наявністю металів або замовити їх на відділення.

Сама купівля відбувається, як і будь-яка інша операція – за готівкові та безготівкові гроші. Якщо купуєте на суму менше 150 тис. грн, то ідентифікація не потрібна. У разі купівлі на більшу суму, доведеться пред'явити паспорт та код або банківську картку.

Зауважте, що курс банківських металів постійно змінюється, а наразі він такий:

"Золоті" рахунки

Раніше такий рахунок можна було відкрити самостійно, у "Приват24", однак ця функція наразі відсутня і оформити такий рахунок можна лише у відділенні, він допоможе вам купувати метали безготівковими розрахунками.

Якщо ви оформили рахунок раніше, можете управляти купленими цінними металами у додатку через розділ "Цінні метали".

Раніше наш сайт писав, як клієнтка ПриватБанку втратила всі гроші через шахраїв і розповідав, що у "Приват24" тепер можна купувати валюту для депозитів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.