Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Посилка в дорозі може "схуднути"? Укрпошта потрапила під новий шквал критики

Клієнтка поштового оператора порадила українцям обирати інші компанії для відправлення та отримання посилок

Фото: Укрпошта

Українці поскаржилися на послуги Укрпошти

Фото: Укрпошта

Національний поштовий оператор "Укрпошта" потрапив під шквал критики після того, як одна з його клієнток поділилася своїм негативним досвідом користування послугами. Ця історія стала свідченням проблеми, з якою стикаються українці, намагаючись надсилати та отримувати поштові відправлення через цю компанію.

Скарга з'явилася у коментарях під публікацією Укрпошти на Facebook-сторінці.

У своєму повідомленні клієнтка компанії розповіла про крадіжку її посилки та порадила іншим українцям уникати користуванням послугами пошти.

""Укрпошта вміє дивувати" — це їх девіз. І, як виявилося — дійсно може. Наполегливо не рекомендую користатися послугами цієї пошти. Укрпошта – компанія з дуже сумнівною репутацією. Крадуть", – написала обурена клієнтка.

За словами споживачки, її друзі з Німеччини відправили посилку з вагою 7,2 кілограма, що було зазначено в документах, проте при отриманні вага становила лише 3,8 кілограма. Тобто дорогою Львів – Київ посилка "схудла" майже вполовину.

При цьому було зазначено, що ніяких пошкоджень коробка не мала. Однак, як з'ясувалося пізніше, дно було заклеєно білим скотчем, чого не робив відправник.

"Віртуозна робота, скажімо, навіть ювелірна! Рекламувати марки та завзято пропонувати у поштових відділеннях солодощі та усілякий непотріб –то, звичайно, справа добра, а от чи перевіряють тих, хто має доступ до зберігання та транспортування вантажу – це вже інше", – зазначила клієнтка.

Як відреагувала Укрпошта на звинувачення в крадіжці

Представники пошти повідомили, що в такому випадку необхідно було адресату скласти акт.

"У разі виявлення нестачі, заміни, повного або часткового пошкодження чи зіпсування вкладення працівник поштового зв’язку складає акт у трьох примірниках, який підписується ним, керівником об’єкта поштового зв’язку та одержувачем. Один примірник акта видається одержувачу", – написали представники Укрпошти

При цьому було зазначено, що висунення претензій необхідно було зробити одразу у відділені пошти. У разі отримання посилки та відкриття її вдома, клієнтка не зможе отримати компенсацію за відсутність або зіпсування відправлення.

Укрпошта присвятила марку Дню захисників та захисниць України

Укрпошта випустила нову марку, присвячену Дню захисників та захисниць України, під назвою "Хрест бойових заслуг". Марка входить до серії "Нагороди України".

На штемпелі, який виконаний в кольорах українського стяга, зображений "Хрест бойових заслуг". Дизайн створив Олександр Лєжнєв. На офіційному сайті Укрпошти аркуш із 6 марками коштує 90 гривень.

Раніше ми повідомляли, що в Укрпошті розкрили основні причини повернення посилок. Також ми писали, які непередбачувані проблеми виникли у клієнта при відправленні посилки в Укрпошті.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.