Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

В Укрпошти нові правила? Які непередбачувані проблеми виникли у клієнта при відправці посилки

Через неприємну ситуацію жінка порадила іншим людям оминати поштового оператора "Укрпошта" та користуватися послугами інших компаній

Фото: Укрпошта. Колаж: Pro Гроші

Клієнти Укрпошти незадоволені послугами оператора

Фото: Укрпошта. Колаж: Pro Гроші

Сучасне життя важко уявити без пошти. Проте інколи трапляються ситуації, після яких люди вже не хочуть повертатися до тієї чи іншої компанії. Так, клієнтка Укрпошти заявила, що більше не бажає користуватися послугами оператора через неприємний випадок.

Скарга на Укрпошту з'явилася у коментарях під публікацією поштового оператора.

Жінка розповіла, що вона мала отримати посилку з дитячим ліжечком, але під час відправлення її товару сталася неприємна ситуація. За її словами, перед відправленням вона дзвонила на гарячу лінію Укрпошти та уточнила, чи входить ліжко у стандарт однієї посилки, на що отримала відповідь "так".

Проте, невдача спіткала під час самого відправлення. Працівники пошти забрали відправлення, але не надали накладну, заявивши, що не можуть виміряти його вагу. Через декілька днів відправниця отримала дзвінок від Укрпошти із проханням приїхати в Таращі, щоб самостійно упакувати свою посилку, оскільки в місті відсутні матеріали для упакування.

Відправниця приїхала до Таращів з власним упакуванням, але ця подорож призвела до нових неприємностей. Під час прибуття її відправлення було розкладено на окремі деталі, попри її запит на запакування усього разом. На питання "чому ви носите все окремо на пакування? Дайте мені все разом запакувати" працівники пошти відповіли, що це "не положено".

Як результат, жінці були видані накладні на чотири окремі відправлення, хоча спочатку це була одна посилка. Відправлення не повернули, і її скарги залишилися без відповіді, а до того ж на накладних було вказано невірне місце відправлення – Юшків Ріг, що стало ще однією прикрою несправедливістю в цій історії.

Представники компанії Укрпошти відповіли на коментар клієнтки. Вони запевнили, що взяли під контроль цю ситуацію та пізніше звернуться до неї в особисті повідомлення.

Укрпошта показала нові благодійні марки

Укрпошта випустила благодійний поштовий блок "Зброя Перемоги. Світ з Україною" із зображеннями військової техніки, а саме Challenger 2, Patriot, CAESAR, Leopard 2 та M2 Bradley.

Цей блок випускається з метою збору коштів на закупівлю дронів для українських військових. Замовлення можна робити з 25 вересня, а придбати марки можна буде з 29 вересня в поштових відділеннях по всій Україні.

Набір з блоку марок (6 штук на аркуші), художньої картки й конверта коштує 166 грн. Тираж випуску – 160 000 примірників. Номінал кожної марки – F, що еквівалентно 23 грн, плюс 2 грн в якості додаткового благодійного внеску.

Раніше ми повідомляли, які предмети заборонено відправляти. Також ми писали, яка поштова компанія пропонує вигідніші тарифи.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.