Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Платити по-новому – AliExpress запроваджує зміни для покупців з Європи

Спочатку нова послуга буде впроваджена в кількох країнах, але згодом компанія хоче поширити її й на інші міжнародні ринки

Фото: AliExpress, pexels. Колаж: Pro Гроші

Компанія займається міжнародними доставками

Фото: AliExpress, pexels. Колаж: Pro Гроші

Китайський інтернет-магазин AliExpress вводить для покупців з Європи нову послугу. Відтепер ви зможете оплачувати свої товари частинами.

Про це пише The Wall Street Journal.

Деталі

Спочатку ця послуга буде впроваджена в Німеччині, Іспанії та Франції. Згодом компанія хоче поширити її й на інші міжнародні ринки. Все для зручності клієнтів та їхнього комфорту.

Послуга під назвою "Оплата після доставлення" дозволить вам купувати свої товари на виплат за допомогою кредитних карт.

Що відомо про AliExpress

Компанія була заснована у 2010 році. Вона продає іграшки, одяг, електронні гаджети та інші споживчі товари у більш ніж 200 країн, згідно з вебсайтом.

Більшість продавців на платформі — китайські компанії. Їхній час міжнародного доставлення здебільшого досить довгий. Саме цей фактор стримує більшість покупців європейського ринку.

Не хочуть співпрацювати зі зрадниками

Раніше ми вже писали, що мережі супермаркетів Novus та Varus відмовляються від продукції французької компанії Bonduelle. Все через те, що компанія забезпечила консервованими овочами російських військових, а також побажала їм успіхів.

Голова Bonduelle у Росії відзвітувала про подію на своїй офіційній сторінці. Отже, армія ворога отримала 10 тисяч святкових коробок з консервованою кукурудзою та горошком. Саме у святкові дні росіяни пускали ракети на мирні міста України та вбивали наших людей.

Представниця Bonduelle привітала "солдатів на фронті" зі святами та побажала "благ та найшвидшої перемоги".

Саме після цього українські магазини повідомили про завершення співпраці. Про це стало відомо з їхніх соціальних мереж.

Компанія працює з агресором

Bonduelle вийшла на український і російський ринки ще в 90-х роках. З 2004 року запустила виробництво у РФ. Компанія має там кілька овочепереробних заводів. З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну вони не вийшли з території РФ, а навіть заявили, що продовжать працювати там, попри все.

5 січня НАЗК закликало запровадити санкції проти Bonduelle. У відомстві заявили, що компанію вже внесли до списку міжнародних спонсорів війни International War Sponsor.

Раніше сайт Pro Гроші писав, як Італія змогла повністю відмовитися від російського газу. Також ми повідомляли, що ціна газу в Україні різко змінилася, та розповідали, що у Мінекономіки назвали нову вартість. Читайте про те, що сайт, де вербували росіян для війни й збували намародерене, продають, а також про те, що клієнти ПриватБанку страждають від шахраїв – якого сайту варто побоюватися.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.