Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Абонентам lifecell підготували "подарунок" з 1 липня – що отримають українці

Щомісячно акційними пропозиціями від мобільного оператора користуються кілька сотень тисяч абонентів

Фото: UiP, Pexels, Укртелеком. Колаж: Pro Гроші

lifecell продовжив дію двох акційних пропозицій

Фото: UiP, Pexels, Укртелеком. Колаж: Pro Гроші

Компанія lifecell з 1 липня 2023 року продовжить термін дії двох акцій – "Гігабайти без кордонів" і "Хвилини для України". Вони мали завершитися наприкінці червня, але з огляду на попит серед українців мобільний оператор надаватиме послуги до кінця року.

Про це повідомила пресслужба lifecell на офіційному сайті.

Зазначається, що акціями "Гігабайти без кордонів" і "Хвилини для України" кожного місяця користуються 300 тисяч і 200 тисяч абонентів відповідно. Це не дивно, враховуючи кількість українців, які були змушені виїхати за кордон через повномасштабне вторгнення. Продовження пропозицій необхідне з огляду на важливість для громадян мати доступні шляхи комунікації з рідними і друзями в інших країнах світу.

В рамках послуг передбачено, що абоненти можуть користуватися інтернетом у 30-и країнах Європи і телефонувати у 8 країн без додаткової плати. Щоб підключити акційні пропозиції, варто оплатити свій тарифний план або перезамовити його за номером *700#.

Важливо знати, що участь в акціях не передбачена для абонентів, які активізували SIM-картку менш як 56 днів тому. Плюс їм потрібно оплатити як мінімум два 4-тижневих, 30-денних або місячних пакетів послуг.

Максимально можливий обсяг інтернету за кордоном – 40 ГБ (залежно від тарифного плану). Телефонувати чи приймати дзвінки можна в таких країнах: Польщі, Молдові, Румунії, Словаччині, Бельгії, Люксембурзі, Франції та Іспанії. Причому акція діє на всі номери (міські, мобільні та номери lifecell).

Які найдешевші тарифи пропонує lifecell

Мобільний оператор надає клієнтам кілька дешевих тарифів. Звісно, з огляду на низькі ціни, вони не можуть похвалитися багатьма послугами. До найдешевших відносяться такі тарифні плани:

  • Просто Лайф – 90 грн/місяць;
  • Інтернет БЕЗМЕЖ – 100 грн/місяць;
  • Смарт Лайф – 125 грн/місяць.

Перший тариф передбачає користування 8 ГБ інтернету та 300 хв на дзвінки всім мобільним операторам України. Після закінчення пакетних хвилин, розмови з абонентами lifecell стають безлімітними.

Інтернет БЕЗМЕЖ надає українцям безлімітний доступ до інтернету та 250 хв на розмови. Причому дзвінки на номери lifecell одразу безлімітні.

За 125 грн на місяць Смарт Лайф пропонує 25 ГБ, 800 хв на розмови та безліміт на lifecell. Але остання послуга стає доступна тільки після використання пакетних хвилин.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Київстар відмовиться від популярної послуги з 23 червня і розповідав, як це вплине на клієнтів. Також ми повідомляли, що Київстар, Vodafone та lifecell змінили правила користування роумінгом.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.