Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Великі знижки від Lifecell – що коштуватиме майже вдвічі дешевше для українців

Активація стартового пакета дасть абонентам великі знижки на оплату тарифного плану до 2024 року

Фото: polomap.com, Pexels. Колаж: Pro Гроші

lifecell дав великі знижки клієнтам на свої тарифні плани

Фото: polomap.com, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Мобільний оператор lifecell запропонував клієнтам великі знижки на тарифні плани. Можна платити майже вдвічі менше кожного місяця. Українцям потрібно дотриматися лише однієї умови.

Про це повідомили на офіційному сайті компанії.

Акційні пропозиції діють в межах послуги "Небачені ціни". Абоненти, які у період з 18 липня по 30 листопада 2023 року активують один з визначених пакетів, матимуть знижку на оплату до 40%. Якщо у роздрібній мережі не продаватимуть потрібний пакет, можна під'єднати будь-який інший, а потім перейти на умови обслуговування акційного плану.

Нові ціни встановили на такі тарифи (за 4 тижні користування):

  • Просто Лайф – 90 грн (було 160 грн);
  • Смарт Лайф – 120 грн (було 225 грн);
  • Вільний Лайф – 180 грн (було 325 грн);
  • Platinum Лайф – 250 грн (було 450 грн);
  • Вільний Лайф. Регіон – 150 грн (було 275 грн);
  • Потужний – 100 грн (було 165 грн);
  • Дзвінкий БЕЗМЕЖ – 75 грн (було 130 грн);
  • Інтернет БЕЗМЕЖ – 100 грн (було 175 грн);
  • Хітмейкер – 180 грн (було 250 грн).

Активуючи тариф "Цифрова SIM", вартість першого пакета послуг становитиме на 50 грн менше. Ті абоненти, які купили та під'єднали номер до мережі lifecell в неакційному тарифі чи зробили це до 18 липня, можуть скористатися пропозицією "Небачені ціни на Тарифну підписку". Вона дає вигоду в розмірі до 30% на оплату 6 пакетів послуг наперед.

Які найдешевші тарифи в lifecell

Якщо ви не користуєтеся великими обсягами послуг і не бажаєте переплачувати за тариф, спробуйте під'єднати один з дешевих пакетів. Ціни можуть приємно вразити нових клієнтів, адже в наявності – послуги навіть за 75 грн на місяць.

  • Дзвінкий БЕЗМЕЖ

Клієнти отримають 250 хвилин на розмови з іншими мобільними операторами України та безліміт на дзвінки в мережі lifecell. А з послугою "Тарифна підписка" можна економити ще 15%. Тож за 4 тижні користування доведеться платити лише 75 грн.

  • Просто Лайф

Абонентам надається 8 ГБ інтернету та 300 хв на дзвінки всім мобільним операторам. Після використання наданих хвилин розмови з lifecell стануть безлімітними. Вартість тарифного плану – 90 грн на місяць.

  • Потужний

Клієнти матимуть 40 ГБ інтернету плюс 20 ГБ за умови своєчасної оплати пакета послуг. А з акцією "Потужний безліміт" доступ до мережі буде необмеженим. Також дається 800 хвилин на дзвінки на всі мобільні номери по Україні. Вартість – 100 грн/4 тижні.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що Київстар, Vodafone та lifecell змінили правила користування роумінгом. Також ми повідомляли, що у Київстару, Vodafone і lifecell можуть відбити клієнтів і розповідали, хто вразив дешевими тарифами.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.