Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Хитрощі Нової пошти – правда про те, як компанія заробляє довіру клієнтів

Сайт Pro Гроші разом з маркетологом розібралися, чому насправді українцям подобається дана компанія

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Нова пошта – лідер експрес-доставки

Фото: УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Аби триматися на плаву, компанії вигадують безліч "гачків" для своїх покупців. Це дозволяє заманювати до себе чимало людей та без примусу користуватися лише вашим товаром. Саме для цього маркетологи день і ніч намагаються більше дізнатися про свою цільову аудиторію, аби розмовляти з ними однією мовою та про одні проблеми.

Разом з маркетологинею, стратегинею для бізнесу та онлайн-шкіл Кристиною Бондар ми поговорили про те, яку стратегію використовує Нова Пошта та чим так подобається людям.


Нова пошта – українська міжнародна група компаній з логістики, лідер експрес-доставки за обсягами доставлених посилок в Україні. Компанія надає бізнесу і приватним особам повний спектр логістичних та пов'язаних з ними послуг. Заснована у 2001 році у Полтаві.


Зміст
1.Це те чого чекали люди
2.Довіра лише зростає
3.На одній хвилі з вами

Це те чого чекали люди

Це той самий приклад компанії, яка вміє задовольнити потреби ринку і дати те, що необхідно споживачу. Стратегія маркетингова та позиціювання направлене на споживача і його потреби. Все крутиться біля цієї концепції.

Вони зайшли на ринок і створили продукт, якого не вистачало людям. Швидка доставка або експрес-доставка, що своєю чергою дозволило більшості українських бізнесів розвинутися й заробити не один мільйон гривень, – говорить експертка.

Також цей продукт дозволяє розвивати українську економіку і не обмежує бізнес одним містом або регіоном. На сьогодні навіть у селах є Нова пошта, яка задовольняє потреби звичайних споживачів.

Довіра лише зростає

Головний продукт – доставка. Вона відіграє надзвичайно важливу роль. Попит на неї ще більше зріс під час пандемії та повномасштабної війни. І людей підкупило те, що навіть в такий нелегкий час компанія працює та задовольняє їхні потреби. Саме тому довіра до Нової пошти почала зростати ще більше.

Відмінною якістю компанії є:

  • швидкість на Новій пошті, що підкупає людей і тепер вони надають перевагу їм, а не відомому конкуренту;
  • велика кількість точок. На кожному кроці ви можете знайти відділення пошти чи поштомат;
  • можна все зробити онлайн лише у кілька кліків.

На одній хвилі з вами

Завдання Нової пошти – бути на одній хвилі з клієнтами, чути їх, розуміти, йти назустріч і давати їм такий продукт та сервіс, який допоможе задовольняти потреби власних клієнтів.

Клієнтоорієнтованість це синонім та цінність даної компанії. Вивчивши структуру організації, її форми та методи роботи з середини, а також будучи клієнтом компанії, можу з впевненістю сказати, що Нова пошта робить все можливе для задоволення потреб різних видів замовників, – говорить експертка.

Для того, щоб почути кожного клієнта та допомогти йому у вирішенні питання – створено Національний контакт-центр. Обов`язки оператора містять:

  • оформлення додаткових послуг;
  • консультації щодо процесів компанії чи акцій;
  • фіксацію звернень;
  • роботу з форс-мажорними ситуаціями.

Крім цього, налагоджено комунікацію між співробітниками різних рівнів для швидкого вирішення запитів.

Компанія вміє визнавати помилки співробітників та брати на себе відповідальність. В порядку вибачення і компенсації за незручності організація пропонує своїм клієнтам промокоди та подарунки з логотипом компанії, які знадобляться в повсякденному житті. Компанія цінує кожного свого клієнта.

Раніше ми повідомляли, як дешево відправити речі за кордон Новою поштою. Також ми писали про незвичайну послугу від пошти, про яку знають не всі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.