Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Незвичайна послуга від Нової пошти, про яку знають не всі: що пропонують українцям

Скористатися зручною послугою від компанії з експрес-доставки можуть далеко не всі клієнти

Фото: Нова пошта, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Нова пошта пропонує клієнтам кредит

Фото: Нова пошта, УНІАН. Колаж: Pro Гроші

Інколи, коли потрібно придбати щось важливе та не відкладне, може виникнути проблеми щодо нестачі коштів. Проте компанія "Нова пошта" пропонує своїм клієнтам зручну послугу під назвою "Посилка в кредит". Тобто, клієнт може отримати своє замовлення та сплачувати не одразу, а протягом року.

Про це повідомили на сайті Нової пошти.

Як оформити кредит від Нової пошти

Для того, щоб забрати посилку в кредит необхідно звернутися у будь-яке відділення пошти, де надаються фінансові послуги. Там клієнт зможе оформити посилку з післяплатою. Після чого на його рахунок автоматично буде застосовано кредит.

Покрокова інструкція, як оформити послугу:

  1. Через мобільний додаток (в особистому кабінеті) або у відділені Нової пошти потрібно дізнатися про свій персональний кредитний ліміт.
  2. Виберіть бажану посилку з післяплатою у Новій пошті.
  3. Прийдіть до відділення з паспортом, індикаційним кодом та телефоном, на який замовлено посилку.
  4. Повідомте касиру про бажання забрати посилку в кредит.
  5. Надайте необхідні документи, підпишіть договір та отримайте своє замовлення.

Які умови погашення кредиту

Розмір кредиту залежить від вашого персонального ліміту та може становити від 1 000 грн до 100 000 грн. Ставка кредитування дуже низька – всього 0,00001% річних.

Місячна комісія за обслуговування становить 2,5%, що у складі реальної річної процентної ставки – 65,86%.

Варто зазначити, що до суми кредиту одразу включається вартість доставки та комісію за переказ. Ви зможете сплачувати свій кредит рівними частинами протягом 12 місяців. також є можливість дострокового погашення без додаткових комісій та штрафів.

Хто може скористатися послугою "Посилка в кредит"

Лише громадяни України віком від 18 до 65 років мають можливість скористатися зручною послугою від Нової пошти. Також важливо, щоб ви були клієнтом компанії протягом останніх 6 місяців та мали бездоганну кредитну історію.

У яких випадках можна залишитися без житла через несплату кредиту

Редакція Pro Гроші поспілкувалася з керуючим партнером юридичної компанії WINNER Ігорем Ясько та дізналася, у якому випадку українці можуть втратити житло через кредит.

Згідно з законодавством України, кредитор може забрати заставний предмет, якщо кредитні зобов'язання не виконані.

Оскільки майно передається у заставу для забезпечення виконання кредитного зобов'язання, то його невиконання у зазначений термін є підставою для звернення стягнення, – каже юрист.

Ігор Ясько зазначив, що кредитор може забрати й інше майно, якщо суми буде недостатньо. Але у разі залишення коштів, вони мають бути поверненні власнику.

Раніше ми повідомляли, що клієнти Нової пошти поскаржилися на кур'єрів. Також ми писали, що який найшвидший спосіб придбати марки Укрпошти.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.