Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Заощаджуйте з Новою поштою – як дешево відправити речі за кордон

Нова пошта стала справжнім рятівником, адже пропонує українцям недорогу послугу міжнародних відправлень

Фото: Нова пошта. Колаж: Pro Гроші

Українці можуть відправляти речі за кордон за допомогою послуги "Посилки з дому"

Фото: Нова пошта. Колаж: Pro Гроші

Багато українців через війну стали емігрантами. Міжнародні відправлення не лише допомагають утримувати зв'язок з родичами, а й відповідають потребам людей у передачі подарунків, важливих документів чи товарів. Такі послуги не дешеві, проте Нова пошта пропонує послугу, яка допоможе заощадити на цьому.

Сайт Pro Гроші пропонує розібратися в цьому.

Як найдешевше відправити речі за кордон

Для того, щоб надіслати одяг, взуття та інші важливі речі родичам за кордон, можна скористатися послугою "Посилка з дому", яку пропонує компанія "Нова пошта". Ця опція дозволяє недорого відправити взуття, косметику, іграшки та одяг.

Проте варто зазначити, що ця послуга передбачена лише для вживаних особистих речей. Тобто клієнти не зможуть відправити новий одяг "Посилкою з дома".

Важливим аспектом при відправці речей за кордон є процес митного контролю.У процесі міжнародних експрес-відправлень особисті речі здійснюють переміщення через митний кордон України згідно з встановленими правилами для транспортування товарів. Це означає, що при відправці важливо дотримуватися всіх правил та обмежень, встановлених для міжнародного пересилання.

Зазначимо, що мінімальна вартість такої послуги становить 250 гривень. Саме стільки доведеться заплатити за посилку до 2 кг у Польщу.

Як ще можна заощаджувати на посилках

Нова пошта пропонує своїм клієнтам не лише швидку доставку посилок, але й вигідну програму лояльності. Завдяки їй можна заощаджувати.

Для того, щоб стати учасником програми лояльності, вам необхідно оформити картку клієнта (Картка лояльності). Процес дуже простий: завантажте застосунок Нової пошти на свій смартфон та авторизуйтеся. Після цього вам буде доступна ця карта з усіма перевагами.

З кожною оплатою послуг пошти вам будуть надходити бонуси. Вони можуть бути використані для оплати вартості послуг компанії у майбутньому. Кожні 100 бонусів еквівалентні 1 гривні.

Щоб використати бонуси для оплати вартості послуг достатньо пред'явити картку та сказати оператору відділення суму, яку бажаєте списати.

Раніше ми повідомляли, що Нова пошта пропонує незвичайну послугу, про яку знають не всі клієнти. Також ми писали, що українці скаржаться на роботу кур'єрів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.