Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Абоненти будуть в захваті: як платити за послуги Vodafone раз на рік та економити

Українці можуть під’єднати один з трьох доступних тарифів та оплатити цілий рік користування послугами

Фото: dreamtown.ua

Клієнти Vodafone можуть під'єднати річні тарифні плани та економити

Фото: dreamtown.ua

Мобільний оператор Vodafone дає змогу абонентам під’єднати річні тарифні плани. Вони не відрізняються від інших за кількістю послуг, але дозволяють здійснювати оплату раз на рік, після чого про гроші можна забути. В компанії зазначають, що такі тарифи допомагають клієнтам економити.

Сайт Pro Гроші розповідає, які річні тарифи пропонує Vodafone та скільки вони коштують.

Змінити свій поточний тарифний план українці можуть в мобільному застосунку My Vodafone, обравши в меню пункт "Доступні послуги" та "Річна підписка". На вибір є три варіанти:

  • Joyce Start;
  • Joice Pro;
  • Joice Max.

Найбільш доступний по ціні – Joyce Start. Він коштує 1 980 грн на 12 місяців, тобто за стандартною схемою оплати – 180 грн на чотири тижні (6,4 грн на день). Враховуючи, що вартість розраховується не за повний місяць, виходить, що у випадку регулярної оплати тарифу загальна сума за рік буде більшою на 180 грн, тобто на розмір місячного платежу. Економія вже відчутна.

Клієнтам пропонують 800 хвилин на розмови по Україні, 15 ГБ мобільного інтернету плюс 10 ГБ для визначених мобільних застосунків. У роумінгу можна використовувати 100 хвилин і 10 ГБ трафіку.

Річні тарифи від Vodafone
Річні тарифи від Vodafone
Фото: Скріншот

Річний тарифний план Joice Pro коштує 2 530 грн (230 грн на чотири тижні, або 8,20 грн на день). Його умови включають 25 + 10 ГБ мобільного інтернету, безлімітний трафік для 38 додатків, 1 200 хвилин дзвінків по Україні. В роумінгу також доступно 100 хвилин і 10 ГБ інтернету.

Нарешті, тариф Joice Max обходиться абонентам Vodafone у 3 300 грн на рік. За такі гроші українці отримують 1 600 хвилин на розмови по Україні, 40 + 10 ГБ інтернету, необмежений доступ до 38 застосунків на смартфоні. Умови роумінгу незмінні.

Vodafone запропонував новий тарифний план

Раніше ми розповідали, що українцям відкрили доступ до нового пакету послуг під назвою Turbo з привабливою пропозицією "TurboБезлім". Під’єднання коштує 165 грн/4 тижні та надає такі обсяги:

  • безлімітний 4G-інтернет;
  • 1 600 хвилин на розмови по Україні;
  • 10 ГБ і 100 хвилин в роумінгу.

Водночас клієнти мобільного оператора мають знати, що необмежена кількість трафіку доступна лише у випадку вчасної оплати тарифного плану. Якщо абонент протермінує зняття коштів, то після внесення повної суми отримає базові умови:

  • 20 ГБ інтернету;
  • 800 хвилин на дзвінки;
  • SMS по Україні – 50 штук за 1,50 грн/день.

Тож необхідно вчасно сплачувати вартість тарифу, щоб не втрачати привабливі обсяги послуг. В межах пропозиції клієнти можуть користуватися "Інтернетом для другого девайсу", що означає розповсюдження 4G-мережі на інші гаджети. Це працює без обмежень щодо трафіку, оскільки послуга включена у пакет.

Раніше сайт Pro Гроші писав, яка корисна послуга доступна клієнтам Київстару і Vodafone. Також ми повідомляли, що Vodafone оновить популярну лінійку тарифів і розповідав, що буде з вартістю і послугами.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.