Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Mercedes приголомшив новиною – виробництво якого легендарного позашляховика невдовзі закінчиться

Стало відомо, коли Гелендваген "піде на відпочинок" та які особливості буде мати авто, яке прийде йому на заміну

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Невдовзі компанія Mercedes перестане випускати "Гелендвагени"

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Легендарний позашляховик Mercedes-Benz G-класу, відомий також як "Гелендваген", після довгих років служби і безсумнівного визнання на всесвітньому автомобільному ринку, готується відправитися на заслужений відпочинок. На його місце прийде інша модель.

Про це повідомило видання Business Insider Germany, отримавши доступ до секретної документації Mercedes-Benz.

"Виробництво поточного G-класу (…) закінчиться в першому кварталі 2024 року", – йдеться у матеріалі.

Цікаво також зазначити, що, за даними німецького видання Business Insider Germany, цей документ наразі має позначку жирним шрифтом "Суворо конфіденційно!", тому більш офіційні дані будуть оприлюднені трохи пізніше.

У першому кварталі 2024 року завершиться виробництво поточної моделі G-класу. Нова версія цього легендарного позашляховика обіцяє бути ще більш технологічною та інноваційною.

За повідомленнями видання, майбутній позашляховик отримає оновлений дизайн, який буде більш аеродинамічним, і нові, більш ефективні двигуни, які допоможуть зменшити споживання пального.

У лінійці G-Class також з'явиться електромобіль, який буде частиною суббренду EQ, призначеного для повністю електричних моделей Mercedes-Benz.

Проте, коли саме вийде ця нова, удосконалена та більше технологічна серія позашляховика поки що невідомо.

Який автомобіль обрати власникам тварин

Здебільшого власникам домашніх улюбленців потрібно звертати увагу на універсали та позашляховики. Це обумовлено необхідністю достатнього простору в салоні, що важливо для вільного пересування тварин. Рейтинг також може сподобатися людям, які шукають функціональність, технологічність, потужність та стиль.

Рейтинг найкращих автівок для поїздок із тваринами за різними ціновими категоріями (дол.):

  1. Volvo EX90 – $90 000
  2. Land Rover Defender – $75 000
  3. Hyundai Ioniq 5 – $60 000
  4. BMW M3 Touring – $45 000
  5. Skoda Enyaq – $40 000
  6. Toyota Corolla Touring Sports – $35 000
  7. BMW 5 Series Touring – $33 000
  8. Skoda Superb Estate – $23 000

Найдорожчий тут Volvo EX90 може похвалитися великим багажником об'ємом 650 літрів. Ця машина обладнана передовими системами безпеки та одночасно представляє собою практичний та естетичний варіант для сімейного автомобіля.

На противагу цьому, Skoda Superb Estate, що є найбільш доступною моделлю у цьому рейтингу, також оснащена великим багажником, що робить її прекрасним представником на ринку з огляду на відповідність характеристик і ціни.

Раніше ми писали, за що водіїв можуть почати штрафувати вже з 1 жовтня. Також повідомляли про топ-5 електрокарів, які можна дешево купити у 2023 році.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.