Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Дорога тільки на металобрухт: які авто майже нереально продати в Україні

Українці іноді купують автомобілі, які нереально перепродати через декілька років. Чому так стається — у матеріалі Pro Гроші

Фото: УНІАН, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Українським водіям перед купівлею автівки краще одразу з'ясувати, чи вдасться перепродати авто у майбутньому

Фото: УНІАН, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Водії, як правило, не дуже полюбляють розлучатися зі своїм автомобілем, тобто продавати його. Хіба що з'явився варіант придбати більш осучаснену версію свого улюбленого "залізного коня". Звісно, що швидко продати автомобіль, ще й дорого — мрія чи не кожного автомобіліста. Але зазвичай це дуже тривалий процес, і причина може бути саме в автомобілі.

Сайт Pro Гроші розповість, які автомобілі в Україні надзвичайно складно продати й чому.

BMW X6

Фото: auto.ria

Придбавши цей автомобіль, готуйтеся до того, що продати його буде надзвичайно складно. А вся проблема у двигуні — у BMW цієї серії двигун N63, а водії не надто горять бажанням морочитися з бензиновим 4.4 літровим "звіром", ще й з двома турбінами.

Volkswagen Tiguan

Фото: auto.ria

Один із найвідоміших кросоверів теж може надовго залишитися у гаражі через технічне оснащення. Проблема, як правило, у двигуні, який надзвичайно дорогий в обслуговуванні, особливо якщо йдеться про серйозний ремонт, і коробку передач. Тому більшість водіїв в Україні воліють не купувати цей автомобіль, або ж вимагають серйозну знижку.

Lexus RX450h

Фото: auto.ria

Проблеми з продажем в Україні стосуються усіх гібридних автомобілів в принципі. Всі Lexus і Toyota, які мають гібридну силову установку, не мають особливого попиту на вторинному ринку.

Все через те, що у таких 10-річних автівок спливає термін роботи батареї, а замінити її — недешеве задоволення.

Cadillac Escalade

Фото: auto.ria

Цей автомобіль — американський позашляховик з великою витратою пального. Це, безумовно, сумнівна опція в українських реаліях. Тому дуже часто на такі автомобілі доводиться довго шукати покупця.

Volvo S80

Фото: auto.ria

В принципі, Volvo не можна назвати надто популярною маркою в Україні, а якщо говорити конкретно про седан S80, ситуація тут наступна: в Україні надзвичайно складно дістати запчастини для двигуна.

Тому, якщо ви вже є власником Volvo S80, вам не позаздриш — знайти покупця практично нереально. Хіба ним буде якийсь недосвідчений автомобіліст.

Раніше ми писали, коли українцям дозволять купувати автомобілі онлайн. Також ми пояснювали, чому в Україні планують суворіше карати деяких водіїв.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.