Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Audi AG представила оновлену лінійку E-tron: що змінилось

Виробник збільшив потужність для моделей 50 – до 335 кінських сил

Колаж: Pro Гроші

Обидві моделі використовують два асинхронні двигуни

Колаж: Pro Гроші

Автомобільна компанія Audi представила оновлені E-tron і E-tron Sportback, а також версію S. Серед зовнішніх змін – решітка радіатора з двовимірною емблемою та змінені канали охолодження з електронним керуванням.

Про це повідомляє офіційний сайт Audi.

Додано нові спойлери, щоб згладити повітряний потік навколо коліс. Бампери зі зміненим профілем. Також оновлено графіку задніх ліхтарів.

Обидві моделі 50 і 55 використовують два асинхронні двигуни (один спереду, другий ззаду), а більш потужний варіант S має третій, додатковий.

Потужність для моделей 50 збільшено до 335 к.с., а для 55 залишається 396 к.с.

Фото: Audi
Фото: Audi
Фото: Audi

Фото: Audi

Фото: Audi

Фото: Audi

Завдяки вдосконаленій літій-іонній батареї ємністю 89 кВт/год, версії E-tron 50 і E-tron Sportback 50 досягають запасу ходу 452 км і 466 км відповідно.

Більший блок потужністю 104 кВт-год в E-tron 55 і E-tron Sportback 55 забезпечує 530 км і 552 км. Батареї в SQ8 у Sportback вистачить на 475 км. Заявлений час заряджання (від 10% до 80%) становить 28 хв. для батареї ємністю 89 кВт/год і 31 хв. для батареї 104 кВт/год.

Lotus презентував потужний електрокросовер

Британський бренд Lotus, що належить концерну Geely, презентував надпотужний електричний кросовер із характеристиками спортивного авто – Lotus Eletre R.

Топова версія має два двигуни, що видають майже 900 кінських сил. Розгін від 0 до 100 км/год за 3 с. Максимальна швидкість 265 км/год.

Акумуляторна батарея на 112 кВт∙год, запас ходу — 490 км.

Jeep показав свій перший електромобіль

Компанія JEEP представила свій перший електромобіль Jeep Avenger. Випускатимуть електричний Jeep на польському заводі концерну Stellantis.

Повністю електричний позашляховик побудовано на модульній платформі CMP, яка також є основою для Peugeot 2008, DS 3 та Opel Mokka.

Модель отримала 400-вольтову трансмісію потужністю 156 кінських сил. Заявлений максимальний пробіг на одному заряді – до 550 км. А за класифікацією WLTP – 400 км.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.