Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Європейська авіакомпанія продає квитки за безцінь – хто і як може отримати знижку

Відомий фінський перевізник пропонує українцям великі знижки на білети у кількох напрямках

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Наші громадяни отримають знижку 95%

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Фінська авіакомпанія Finnair продовжує виявляти свою підтримку нашим громадянам, які знаходяться в складних життєвих обставинах, шляхом зниження цін на квитки. Ця ініціатива надає унікальну можливість отримати доступний переліт до безпечних місць в інші країни.​​​​​​

Про це повідомляє Lowcost Avia.

Авіакомпанія Finnair подовжила можливість дешево полетіти за кордон. Квитки за зниженими цінами можна буде придбати до 30 листопада 2023 року.​

"Ми пропонуємо знижку 95% на чисті тарифи на квитки в одну сторону з Варшави (крім рейсу AY1144), Кракова, Будапешта та Праги до Гельсінкі для людей, які виїжджають з України", – говориться на сайті перевізника.

Для отримання знижки необхідно використовувати промокод UKRAINE95 при бронюванні. Важливо враховувати, що ця акція не стосується придбання квитків в обидві сторони при виборі рейсів.

"Українці можуть їздити з країн Шенгенської зони до Фінляндії без паспорта, наприклад, зі свідоцтвом про народження. Для подорожей з домашніми тваринами діють стандартні правила", – уточнюють у Finnair.

Важливо зазначити, що отримання знижки у 95% на основний тариф не означає, що квиток буде коштувати всього 5% від загальної вартості. Після застосування знижки до ціни додаються аеропортові податки та обов'язкові збори, що робить вартість перельоту подібною до цін лоукост-авіакомпаній.

Наприклад, початкова ціна найдешевшого квитка з Варшави до Гельсінкі на 26 жовтня становить 634,12 злотих (що дорівнює приблизно 138,3 євро). Після використання промокоду UKRAINE95, ви зможете отримати квиток за 116,2 злотих (або приблизно 25,32 євро).

Ryanair продає додаткові квитки

Авіакомпанія Ryanair вже розпочала продаж додаткових 1,6 млн квитків на період різдвяних канікул. Саме у цей період, який вважається досить піковим, авіаперевізник додасть рейси на 660 маршрутах. Додаткові місця ви можете забронювати на перельоти з 15 грудня 2023 року до 8 січня 2024 року.

Раніше ми писали про те, що у SkyUp натякнули про повернення в Україну. Також повідомляли, якою новою послугою здивували українців в аеропорту.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.