Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Ryanair продає додаткові квитки – куди та за скільки зможуть полетіти українці взимку

На самому сайті лоукостера ви зможете ще знайти досить бюджетні перельоти на певний період

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Лоукостер літає більш ніж у 30 країнах Європи

Фото: pexels. Колаж: Pro Гроші

Авіакомпанія Ryanair вже розпочала продаж 1,6 млн додаткових квитків на період різдвяних канікул. Саме у це період, який вважається досить піковим, авіаперевізник додасть рейси на 660 маршрутах. Додаткові місця ви можете забронювати на перельоти з 15 грудня 2023 року до 8 січня 2024 року,

Про це пише avianews.com.

У цей період у середньому авіаперевізник здійснюватиме по 330 додаткових рейсів на день.

"Немає кращого способу гарантувати доставку різдвяних подарунків вчасно та бюджетно, чи вирушаєте ви додому, щоб відзначити Різдво тихо, чи катаєтесь на схилах під час захоплюючої лижної відпустки або ганяєтеся за зимовим сонцем", – говорять у компанії.

Пасажири можуть купити квитки на різдвяний період за ціною від 35 євро. На новорічні свята ціни традиційно вищі за середні через попит. Однак на сайті лоукостера є можливість ще знайти бюджетні перельоти.

Наприклад, недорогі квитки доступні з Берліна до Мілану, Пізи, Венеції, Риму, Барі, Катанії й Палермо. Коштують вони від 25 до 40 євро в один бік. А рейси до Барселони або Пальми-де-Майорки можна знайти навіть за 20-25 євро.

Лоукостер літає більш ніж у 30 країнах Європи, а також Ізраїлі та Туреччині. У Німеччині Ryanair представлений у 14 містах, у тому числі у великих аеропортах – Берліні, Кельні, Дрездені, Гамбурзі та Нюрнберзі.

З Тель-Авіва лоукостер здійснює рейси до Німеччини, Польщі, Литви, Франції, Італії, Австрії, Греції, Бельгії, Болгарії, Кіпру, Угорщини, Мальти та Румунії.

Що потрібно, аби відновити авіаперельоти

Раніше сайт Pro Гроші вже розповідав про те, що на думку керівника науково-дослідного інституту цивільної авіації "Украеропроект" Кирила Новікова, відповідний план має включати:

  • черговість відновлення аеропортів;

  • план повернення авіакомпаній та всіх субʼєктів авіаринку та безперешкодний доступ до діяльності в аеропортах;

  • приведення до відповідності з нормами ЄС питань вартості авіапального та стандартів обслуговування;

  • зменшення податків для субʼєктів господарювання авіагалузі;

  • відбудова зруйнованої інфраструктури летовищ;

  • розвиток пріоритетних летовищ, створення транзитних хабів;

  • створення вантажних аеропортів.

Якщо вас зацікавила дана інформація, то більше цікавого ви можете знайти в нашому матеріалі за посиланням.

Тренування українських пілотів у Франції

Нещодавно міністр транспорту цієї країни Клеман Бон розповів, що для українських пілотів організували тренування на симуляторах та в спецшколах у Тулузі.

Ініціатором цього був офіційний Київ. На думку французького міністра, це може означати, що наша країна готується до відкриття повітряного простору для цивільних літаків.

Раніше сайт Pro Гроші розповідав, за скільки років Україна може стати повноправним членом Європейського Союзу. Також ми писали, чи залишиться гривня національною валютою після вступу України в ЄС.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.