Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Укрзалізниця оголосила про оновлення у додатку: що стане доступним

В компанії зазначили, що всі оновлення в застоснку точно стануть у нагоді всім користувачам

Фото: Укрзалізниця, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Що нового у додатку Укрзалізниці

Фото: Укрзалізниця, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Укрзалізниця випустила ще одне оновлення у своєму застосунку. В компанії запевняють, що воно стане корисним для усіх користувачів.

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

Що нового у застосунку Укрзалізниці

Відтепер за допомогою застосунку громадяни зможуть придбати квитки для пільгових категорій громадян та супроводжуючих. Раніше купити такі квитки було можливо лише особисто через касу вокзалу.

Також в компанії зазначили, що у застосунок додали англійську мову, щоб іноземні користувачі могли без проблем придбати для себе квитки та дізнатися всю необхідну інформацію.

"Ще ми додатково внесли кілька невеликих змін. Наприклад, впорядкували схеми вагонів, доопрацювали оцінку подорожі та програму лояльності. Це все зроблено для того, аби покращити ваш досвід користування застосунком", – йдеться у повідомленні.

В Україні хочуть запустити прямі поїзди до Польщі

Наразі вже почали будувати першу ділянку колії у напрямку польського кордону. Відомо, що вона з'єднає українське місто Рава-Руська з польським селом Хребенне. Володимир Шемаєв, директор офісу міжнародних проєктів Укрзалізниці, зазначив, що цю ж ділянку до кінця 2023 року продовжать до Львова по наявній широкій колії.

Таким чином у майбутньому це створить можливість курсування прямих поїздів Варшава – Львів, без пересадок і змін шасі. Також є плани з будівництва нових шляхів з Кракова до Львова через польське село Медики та від Дорогуська через Ягодин до Ковеля.

Укрзалізниця відновила роботу популярного поїзда

З 2 березня 2023 року залізнична компанія відновила курсування Слобожанського експреса. Цей поїзд здійснив свій найперший рейс 19 грудня 2021 року, але маршрут закрили 24 лютого 2022 року через початок повномасштабної війни Росії проти України.

Регіональний експрес №805/806 "Харків – Суми – Конотоп" щодня виїжджатиме з Харкова о 16:03. О 19:02 поїзд прибуватиме в Суми, а у Конотопі пасажири будуть о 21:08. Назад з Конотопа поїзд вирушатиме щодня о 04:44. Час прибуття до Сум – 06:49, до Харкова – 09:51.

Раніше ми розповідали, куди звертатися, якщо ви забули речі на вокзалі або в поїзді. Також ми писали, як відбуватиметься українізація УЗ.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.