Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Квитки від 40 євро: Ryanair запустить нові бюджетні рейси в європейські міста

Українці зможуть бюджетно долетіти до кількох міст Європи, скориставшись вигідними пропозиціями ірландського лоукостера

Фото: Unsplash, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ryanair запустить кілька нових рейсів у квітні 2024 року

Фото: Unsplash, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Авіаційна компанія Ryanair через кілька місяців запустить нові рейси у популярні європейські країни. Пасажири зможуть дешево долетіти в Копенгаген, Аліканте чи Ольборг, сівши на літак у Софії або Жироні. А квитки коштуватимуть від 40 євро, тож збідніти на авіаційних послугах не вдасться.

Про це розповіли в Lowcost Avia.

Конкурувати з Ryanair у питанні вартості квитків можуть далеко не всі авіакомпанії. Ірландський лоукостер відомий своїми бюджетними пропозиціями, а згодом привабливих можливостей для пасажирів стане ще більше. Навесні з’являться три додаткові рейси у популярні серед туристів країни Європи:

  • Софія (Болгарія) – Копенгаген (Данія);
  • Софія (Болгарія) – Аліканте (Іспанія);
  • Жирона (Іспанія) – Ольборг (Данія).

За першим маршрутом відбуватимуться польоти 5 разів на тиждень, починаючи з 31 березня. За наступними двома – двічі на тиждень з 1 квітня. Відкрити для себе невідомі локації зможуть більше українців, адже ціни досить лояльні.

Наприклад, якщо забронювати квиток у січні на 31 березня, то добратися із Софії в Копенгаген вдасться за 67 євро. А місце на 2 квітня обійдеться вже у 42 євро. На рейсі Жирона – Ольборг квитки коштують 51 євро, а в Аліканте можна долетіти всього за 39 євро. Щоб забронювати місця, відвідайте офіційний сайт лоукостера.

 | Фото: скриншот
 | Фото: скриншот
 | Фото: скриншот

Вартість квитків на нові рейси Ryanair

Фото: скриншот

Вартість квитків на нові рейси Ryanair

Фото: скриншот

Вартість квитків на нові рейси Ryanair

Фото: скриншот

Акційна пропозиція для українців

Раніше ми розповідали, що компанія Finnair знову дозволила громадянам України подорожувати у Фінляндію майже за безцінь. До 31 березня пасажирам знизили вартість квитків на 95%, щоб підтримати фінансово. Водночас є кілька важливих умов, без них акція не діятиме.

По-перше, виліт можливий тільки з Варшави до Гельсінки. По-друге, рейс AY1142 повинен бути ранковим. По-третє, місця дозволено обирати лише в економкласі. Наостанок, заборонено одразу купувати зворотній квиток, щоб переліт відбувався в один кінець.

"Ми пропонуємо знижку 95% на чисті тарифи на квитки в один кінець Варшава – Гельсінкі (рейс AY1142) для людей, які виїжджають з України. Зверніть увагу, що до вартості квитків буде додано аеропортові збори", – зауважила пресслужба компанії.

Для активації знижки потрібно під час купівлі квитків на офіційному сайті Finnair ввести у відповідне поле код UKRAINE95. Після цього вартість послуги автоматично впаде з 400 євро за суперекономклас до 40 євро (приблизно). Зауважимо, авіаперевізник долучився до допомоги українським біженцям одразу після початку повномасштабної війни.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що європейська авіакомпанія продає квитки за безцінь і розповідав, хто може отримати знижку. Також ми повідомляли, що на аукціонах розпродали авіаційне майно Ігоря Коломойського.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.