Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Авіаквитки в європейську країну продають за безцінь – куди вигідно летіти

Українці можуть скористатися пільговою пропозицією, якщо подорожують економкласом в одну сторону

Фото: Бориспіль/Facebook. Колаж: Pro Гроші

Українці можуть дешево полетіти в європейську країну

Фото: Бориспіль/Facebook. Колаж: Pro Гроші

Громадяни України, які хочуть прилетіти у Фінляндію, мають можливість заплатити за авіаквиток лише символічну суму. Адже компанія Finnair продовжила дію великої знижки до 31 березня 2024 року.

Про це йдеться на офіційному сайті перевізника.

Після початку повномасштабного вторгнення Finnair долучилася до допомоги українським біженцям, які тікали від війни. Компанія встановила пільгові умови на покупку авіаквитків, знизивши ціну на 95%, щоб полегшити людям фінансову сторону питання. Нещодавно дія акції завершилася (30 листопада), але фінський перевізник продовжив її на чотири місяці.

Для користувачів пільги існують певні умови:

  • виліт можливий тільки з Варшави до Гельсінки;
  • рейс AY1142 (лише ранковий);
  • місце в економкласі;
  • переліт в один кінець.

"Ми пропонуємо знижку 95% на чисті тарифи на квитки в один кінець Варшава – Гельсінкі (рейс AY1142) для людей, які виїжджають з України. Зверніть увагу, що до вартості квитків буде додано аеропортові збори", – зауважила пресслужба компанії.

Вартість найдешевших квитків з Варшави до Гельсінкі від компанії Finnair
Вартість найдешевших квитків з Варшави до Гельсінкі від компанії Finnair
Фото: Pro Гроші

Варто зазначити, що в аеропорту необхідно надати документи, які підтверджують українське громадянство. Але якщо виліт у Фінляндію відбувається з країни Шенгенської зони, то достатньо показати свідоцтво про народження. У разі подорожі з домашніми тваринами діють звичайні правила перельоту.

Замовити квиток можна на офіційному сайті Finnair. Щоб спрацювала знижка, потрібно вписати код UKRAINE95. З ним одне місце в літаку коштуватиме орієнтовно 40 євро. А звичайна вартість – понад 400 євро за суперекономклас.

Більше рейсів за доступними цінами

В Україні закрили повітряний простір після нападу Росії, втім наші громадяни можуть користуватися послугами авіаперевізників за кордоном. Популярний лоукостер Ryanair вирішив додати рейси з восьми європейських держав, щоб полегшити пасажирам подорожі. Тому українцям буде простіше подолати сотні або тисячі кілометрів, аби дістатися пункту призначення.

Відомо, що компанія додатково запустить 21 рейс із Угорщини, Румунії, Болгарії, Польщі, Німеччини, Австрії, Словаччини та Чехії. Причому рекордсменами за кількістю доступних маршрутів є Польща та Німеччина. Наприклад, з польських міст можна долетіти до семи різних населених пунктів, а з німецьких – до п’яти.

Запуск рейсів запланували на березень-липень 2024 року, а квитки та розклад руху потрібно шукати на офіційному сайті Ryanair.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що аеропорт знову працює і розповідали, чому з Борисполя вилетів найбільший пасажирський літак. Також ми повідомляли, що Туреччина більше не така приваблива, бо запровадила нові правила в готелях.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.