Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Його вибрали Барак Обама та Сінді Кроуфорд: топ-5 ремонтів від знаменитого дизайнера

Дизайнер завжди відштовхувався від особистостей та їхніх вподобань, а після відтворював це все

Фото: AD, michaelsmithinc. Колаж: Pro Гроші

Послугами Michael S. Smith користуються навіть зірки

Фото: AD, michaelsmithinc. Колаж: Pro Гроші

Американський дизайнер Michael S. Smith’s неодноразово зарекомендував себе як важлива постать в американській індустрії дизайну інтер'єрів. Саме він працював у Cindy Crawford та Steven Spielberg, а також оформлював приватні приміщення Білого дому для Обами.

Видання AD вибрало будинки, які покажуть стиль дизайнера.

Апартаменти Shonda Rhimes на Manhattan

Сценаристка та режисерка найняла дизайнера знову, адже він вже прикрашав один з її будинків у Los Angeles. Він знову ж таки допоміг реалізувати бачення класичної краси з відтінками романтики та безліччю барвистостей.

"Для нас було цікаво поєднувати ідеї романтичної квартири в East Side, авторів минулого та почуття історії", — пояснює дизайнер про декор.

Він стверджує, що цей декор сягає корінням у традиції.

"Візьмемо, наприклад, гарну вітальню. Ми загорнули її в ці красиві шпалери у китайському стилі, щоб зробити садом", – додав він.

Апартаменти Shonda Rhimes на Manhattan
Апартаменти Shonda Rhimes на Manhattan
Фото: AD

Дуплекс в New York

Дуплекс із вісьма спальнями, розташований на вершині культової будівлі. Він вважався однією з найкращих трофейних квартир на Manhattan. Насправді резиденція мала великий недолік, адже раніше це були дві окремі квартири.

Його попередні власники, бізнес-магнат та його дружина, купили сусідні нерухомості наприкінці 1980-х років й об'єднали їх.

"Вони пробили дірку у стіні, але квартири ніколи не були належним чином інтегровані", — свідчить один із нових власників Джеймс Реджінато.

Дуплекс в New York
Дуплекс в New York
Фото: AD

Один будинок на набережній Wisconsin

Дизайнеру Michael S. Smith’s запропонували переробити колишню човнову будку в маєтку однієї родини у Wisconsin на Женевському озері.

Будівля була виконана у різкому контрасті. Такий собі будинок іспанського колоніального відродження прямо на пагорбі.

Клієнтка дизайнера захотіла, щоб будівля була як гостьовим будинком, так й "інтенсивно складною чоловічою печерою", де її чоловік та його друзі можуть грати в покер, пити скотч і палити сигари до пізньої ночі. Так Michael S. Smith і зробив.

Будинок на набережній Wisconsin
Будинок на набережній Wisconsin
Фото: AD

Власний пентхаус Michael S. Smith в New York

Деякі люди винаймають брокера, щоб знайти собі квартиру, інші — шукають в інтернеті. Але цей дизайнер знайшов свою квартиру мрії, коли дивився у вікно. Він працював неподалік і помітив терасу в елегантних пропорціях, що оминає верхні поверхи довоєнної будівлі.

Коли він її придбав, то думав, що лише трохи освіжить квартиру ремонтом, але там потрібно було все змінювати. Нові балки, вікна, електричні системи, підлога, зовнішнє тинькування. І ось що з цього вийшло.

Пентхаус Michael S. Smith в New York
Пентхаус Michael S. Smith в New York
Фото: AD

Білий дім Barack Obama

Тут дизайнер відштовхувався від постатей та того, що вони зробили для країни, аби у дизайні відтворити їх значущість.

"Завдяки Michael S. Smith’s приватна резиденція Білого дому не тільки відобразила наш смак, а й підтримала горду історію цієї будівлі. Насамперед це дійсно відчувалося як будинок для нашої родини", — сказала Michelle Obama.

Раніше ми пояснювали, навіщо в хрущовках загадкове вікно між ванною та кухнею. Також ми розповідали, де краще купувати будматеріали та як отримати гарну знижку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.