Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Київські забудовники продають дешеві квартири в новобудовах – за скільки і де купити

Розповідаємо, які існують найдешевші пропозиції на ринку нерухомості у Києві

Колаж: Pro Гроші

Ціни на первинному ринку нерухомості у Києві: де купити вигідне житло

Колаж: Pro Гроші

Незважаючи на тенденцію підвищення цін на житло, українці традиційно інвестують в нерухомість, купуючи квартири навіть при високому курсі валют. Звісно, на ринку присутні різні варіанти для клієнтів з невеликими фінансовими можливостями.

Проаналізувавши пропозиції на сайтах купівлі/продажу нерухомості, розповімо про найбюджетніші з них.

Зауважимо, експерти прогнозують, що восени та взимку ціни на квартири у Києві та по всій Україні будуть зростати, оскільки вартість будівельних матеріалів теж не стоятиме на місці. Зокрема, якщо у серпні однокімнатне житло у столиці вартувало до 30 тисяч доларів, то вже на початку жовтня мінімальна ціна підвищилася на 5 тисяч.

В середньому однокімнатна квартира у новобудові матиме загальну площу 39-40 кв. м. Такий варіант оселі вважається оптимальним для клієнта, який шукає нерухомість для однієї чи двох людей. Що стосується районів, то один з найекономніших – Дарницький. Там забудовники продають житло за 35 тисяч доларів (близько 900 доларів за один квадратний метр).

5 найдешевших квартир у новобудовах Києва

На вулиці Каунаській є варіант придбати однокімнатну квартиру у житловому комплексі Star City за 35 700 доларів загальною площею 39,07 м². Проектом займався забудовник BudCapital спільно з "Київміськбуд", звівши на території 7,7 га вісім будинків комфорт-класу, об'єднаних спільним внутрішнім простором. Серед мінусів цієї пропозиції – жити доведеться на 25-му поверсі з 25-ти.

Таку ж ціну пропонують за однокімнатну квартиру площею 40 м² у мікрорайоні Західні Позняки на Бориспільській вулиці. ЖК "Оберіг" пропонує комфорт-клас з усіма зручностями, як от підлога з шумоізоляційною стяжкою, центральний водопровід/опалення, мінеральна вата в якості матеріалу утеплення.

Ціна таунхауса Stone House Osokorky на Вишневій вулиці – 40 000 доларів за 40 м². Квартира розташована на другому поверсі, облаштована індивідуальним опаленням. Також планування включає зони для дозвілля та роботи.

На вулиці Бориспільській клієнтам доступний ще один варіант бюджетного житла. ЖК "Чарівне Місто" пропонує площу 39 м² за 40 000 доларів. Нерухомість виграє серед схожих за вартістю варіантами облаштуванням інфраструктури, зокрема, присутні панорамні вікна з видом на внутрішній двір. Навколо житлового комплексу планують побудувати торговий центр з підземними паркінгами в тому числі гостьовим, дитячий садок, спортивні та дитячі майданчики.

Нарешті, можна придбати квартиру на вул. Кадетський Гай, що в Солом'янському районі Києва. Її вартість перевищує попередні варіанти на 2 тисячі, тобто становить 42 000 доларів за 40 м². Серед переваг, які пропонує ЖК "Медовий-1", чудова навколишня природа, а саме: зелена зона та каскад озер. Не поступається також продумане планування: двір облаштований дитячими й спортивними майданчиками, магазинами і кав’ярнями.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що ціни на квартири в Києві рекордно впали. Також ми повідомляли, що шахраї знову відкрили полювання на квартири українців.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.