Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Служба зайнятості назвала дві вакансії з найвищими зарплатами – кому пощастить

Київські роботодавці в цих двох вакансіях пропонують в кілька разів вищі заробітки від середнього рівня зарплат

Фото: Уніан. Колаж: Pro Гроші

З початку повномасштабної війни кількість безробітних суттєво зросла

Фото: Уніан. Колаж: Pro Гроші

За інформацією столичної служби зайнятості, рівень середньої зарплати по вакансіях складає майже 10 тис. грн. Але деякі українці можуть заробити в Києві аж до 10 разів більше від цього рівня.

Київський міський центр зайнятості назвав кілька пропозицій роботи, де можна найбільше заробити в місяць.

У яких фахівців є шанс

Згідно з даними, найвищу зарплату пропонують у двох вакансіях:

  1. Інженеру з програмного забезпечення комп'ютерів.
  2. Фахівцеві з розроблення комп’ютерних програм.

Люди, яких приймуть на цю роботу, зможуть отримувати по 110 тис. грн на місяць. Це найвища зарплата серед усіх пропозицій у Києві.

Є ще дві вакансії, які за рівнем зарплат другі в загальному списку. Це робота для інженера-програміста та фахівця з розроблення та тестування програмного забезпечення. Їм обіцяють платити по 62,5 тис. грн.

При цьому на роботу з такими умовами є багато кандидатів, і відбиратимуть лише тих, які матимуть найкращі навички і гарний досвід.

"Роботодавці готові платити високі зарплати працівникам, натомість вони хочуть бачити висококласних спеціалістів з досвідом роботи, які постійно вдосконалюють свої навички, не бояться вчитися чомусь новому", – зауважили у центрі зайнятості.

При цьому є і такі вакансії, де досвід роботи не обов'язковий. І хоч зарплати будуть меншими, ніж у висококваліфікованих фахівців, але не нижчими від середнього рівня.

7 вакансій із зарплатою до 17 тис. грн

Раніше сайт Pro Гроші писав про 7 актуальних вакансій, де не потрібен досвід роботи. Наприклад, 15 100 грн на місяць можна заробляти, працюючи обвалювальником м'яса. При цьому роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, соціальні гарантії, безоплатну розвозку та пільгове харчування.

На зарплату від 10 000 до 15 000 грн може розраховувати і продавець-консультант у магазині мобільних аксесуарів і телефонів. Є вакансія, де без досвіду роботи можна отримувати по 17 500 грн на місяць. Читайте про вакансії, де не вимагатимуть досвід.

Ми також розповідали про те, що через повномасштабну війну дуже багато українців залишилось без роботи. Всі вони зараз у пошуку нових джерел заробітку, і переважно обирають вакансії в трьох найпопулярніших сферах. Читайте, які є три сфери, в які найчастіше йдуть українці і заробляють до 45 тис. грн. Ми писали і про поради для працевлаштування людей без досвіду.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Колаж: Дар'я Давиденко
Кар'єра

Чи реально заробляти на фрилансі від 1 000 доларів: українець поділився історією успіху

Українець з досвідом у фрилансі розповів, що грає важливу роль при переході з офіційної роботи, і дав поради новачкам, як вийти на стабільний рівень заробітку

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.