Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

7 вакансій із зарплатою до 17 тис. грн, де не питатимуть про досвід

Після повномасштабного вторгнення РФ багато українців залишились без роботи, що створило додаткову конкуренцію для тих, хто шукає роботу без досвіду

Фото: Уніан, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Проблема безробіття в Україні зростає

Фото: Уніан, Pexels. Колаж: Pro Гроші

За понад пів року воєнного стану багатьом так і не вдалося знайти нову роботу. Для цього є різні причини, але вагомим чинником є те, що на кожну посаду зараз надвисока конкуренція. Та все ж варіанти є, і непогану зарплату можуть отримувати навіть ті, у кого досвіду в цій сфері немає, або ж взагалі людина ніколи не працювала.

Оглядаємо підбірку Work.ua з 7 вакансій, де роботодавець не вимагає досвіду і готовий офіційно платити до 17 тис. грн.

Робота є в різних сферах

1. Перша вакансія, де можна заробити від 6 000 до 12 000 грн на місяць – декоратор весільних суконь. Щоправда, вона підійде для тих, хто живе або готовий переїхати у місто Хмельницький. Робочий день пропонують з 9:00 до 18:00 з годиною обіду, зарплату виплачують 2 рази на місяць. Є випробувальний термін, але він оплачується.

2. Друга вакансія пропонує вже дистанційну роботу і підходить тим, хто спілкується англійською. Офіційно посада називається Customer support representative, і до обов'язків входить консультування клієнтів у чаті, через імейли або телефоном, моніторинг замовлень, а також написань і контроль письмових документів, інструкцій тощо. Є три різні зміни, зокрема нічна оплачується більше. Зарплата залежить від кількості відпрацьованих годин, бонусів та змін і може бути від 15 000 до 17 500 тис. грн.

3. Працювати можна і продавцем випічки у великій мережі магазинів. До обов'язків входить підготовка і викладання товару, контроль якості та термінів придатності. Так заробити можна від 9 200 грн до 12 300 грн.

4. Доступна також позиція продавця-консультанта у магазині мобільних аксесуарів і телефонів. Компанія пропонує знижки на свою продукцію для працівників, а також зарплату розміром 10 000-15 000 грн.

5. У столиці України є робота у гіпермаркеті обвалювальником м'яса. При влаштуванні можна отримати соціальні гарантії, безоплатну розвозку та пільгове харчування. А отримувати в місяць можна 15 100 грн.

6. Ще одна робота у сфері продажу – продавець-мерчендайзер. Працівнику потрібно оформлювати торговий зал, вітрини і фешн-ділянки. Зарплата становить 12 000-13 000 грн.

7. Врешті для тих, хто в пошуку роботи і не має досвіду, може підійти і робота продавцем-касиром на АЗС. Потрібно консультувати клієнтів щодо асортименту, продавати пальне, товари кафе та магазину, розраховувати клієнтів на касі, а також готувати продукцію кафе за стандартами мережі. Заробіток у такому випадку становитиме 11 000 грн.

Три сфери, куди найчастіше йдуть безробітні українці

Раніше сайт Pro Гроші розповідав про три сфери, у яких найчастіше знаходять роботу люди, яких звільнили під час повномасштабної війни. Отже, ці сфери такі:

  • роздрібна торгівля / продажі / закупки;
  • логістика / склад / доставка;
  • виробництво / робітничі спеціальності.

Читайте детально в нашому матеріалі, скільки можна заробити в цих трьох сферах. Ми розповідали і про поради для працевлаштування для людей без досвіду.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Колаж: Дар'я Давиденко
Кар'єра

Чи реально заробляти на фрилансі від 1 000 доларів: українець поділився історією успіху

Українець з досвідом у фрилансі розповів, що грає важливу роль при переході з офіційної роботи, і дав поради новачкам, як вийти на стабільний рівень заробітку

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.