Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Нова можливість для українців – де заробити від 10 000 грн на різдвяно-новорічні свята

Саме тому, якщо ви думаєте, що сьогодні знайти роботу досить складно, то памʼятайте, що на спеціальних сайтах є чимало пропозицій

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

На свята українці можуть заробити більше грошей

Фото: УНІАН, pexels. Колаж: Pro Гроші

Чимало людей в Україні шукають роботу або навіть підробіток у певний сезон. Новий рік не став виключенням і наразі на ринку є чимало пропозицій лише на певний час, де ви зможете заробити від 10 тисяч гривень.

Про це йдеться на сайті work.ua.

Аніматори, актори

Кожного року саме в взимку з'являється все більше вакансій акторів на ролі колоритних новорічних персонажів. Наприклад, за роль Санта Клауса або Миколая ви можете отримати від 10 до 30 тисяч гривень. Все залежить від відпрацьованих годин.

До кандидата є кілька вимог:

  • досвід роботи не менш як 1 рік в акторські ролі;

  • комунікабельність, харизма;

  • готовність до гнучкого графіка роботи.

Головні завдання – розважати дітей, роздавати подарунки, створювати позитивну та веселу атмосферу на святі.

Продавці

Також у новорічний період торговим центрам, розважальним комплексам потрібні тимчасові працівники, адже саме в цей час чимало людей хочуть встигнути купити все необхідне для свят. На ринку нараз є такі пропозиції:

  • 15 000-20 000 грн, бонуси та мотиваційні програми пропонують продавцю на різдвяному ярмарку, якого шукають в Івано-Франківську.

  • Компанії RaceKing потрібні продавці-консультанти на новорічних ярмарків з грудня 2023 до 7 січня 2024 року на різних локаціях Одеси. У середньому за день можна заробити від 700 до 1 200 грн, у розпал свят — 2 000 грн на день.

  • У Полтаві в ТРЦ "Екватор" не вистачає продавця-консультанта косметики, косметичних засобів та новорічних прикрас. Фіксована ставка – 550 грн на день плюс відсоток від загальної суми продажів.

  • У Києві шукають касира на ковзанку, який повинен приймати платежі від відвідувачів. Зарплата — 16 000-20 000 грн.

Пакувальники

Звісно, що і такі люди наразі користуються попитом, адже роботи в них перед Різдвом та Новим роком чимало. Наприклад:

  • Типографії "Україна" в Дніпрі на сезонний період потрібні робочі-збиральники новорічної поліграфічної продукції. Вони пропонують денні та нічні зміни, а заробітна плата дається раз на тиждень.

  • Також вакансію пакувальник подарунків розмістила мережа тематичних гік-магазинів World Of Comics. Робота сезонна, в Києві (ТРЦ River Mall). Оплата — 400 грн/день.

Саме тому, якщо ви думаєте, що сьогодні знайти роботу досить складно, то це не так, адже на спеціальних сайтах є чимало пропозицій, як сезонних, так і довгострокових.

Раніше сайт Pro Гроші вже повідомляв про те, які неочікувані тренди на ринку праці з'являться у 2024 році. Також ми пропонуємо вам дізнатися, скільки платять українцям за роботу у свята та де можна знайти найвигідніші пропозиції.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Колаж: Дар'я Давиденко
Кар'єра

Чи реально заробляти на фрилансі від 1 000 доларів: українець поділився історією успіху

Українець з досвідом у фрилансі розповів, що грає важливу роль при переході з офіційної роботи, і дав поради новачкам, як вийти на стабільний рівень заробітку

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.