Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Lidl у Польщі шукає нових працівників: які пропонують умови праці та зарплати

Розповідаємо, навіщо польска компанія шукає таку кількість співробітників, та що може запропонувати мережа

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Мережа магазинів у Польщі шукає велику кількість працівників

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Мережа магазинів Lidl Polska, яка святкує своє 20-річчя в Польщі, знаходиться у пошуку 1000 працівників для роботи в магазинах та на складах.

Сайт Pro Гроші дізнався, що може запропонувати компанія, та скільки будуть платити.

Серед іншого, торговельна мережа пропонує стабільну роботу на основі трудового договору, приватне медичне ослуговування та можливість вивчення іноземних мов.

Скільки заробляють працівники

На цей час компанія потребує 1000 співробітників. З початку 2022 року в мережі було працевлаштовано близько 3000 чоловік. Наразі у 800 магазинах Lidl Polska працює понад 25 000 людей.

Заробляють працівники магазину від 3750 до 4600 злотих брутто на початку своєї трудової діяльності. Через рік співпраці заробітна плата становитиме від 3850 до 4800 злотих брутто, а після двох років – від 4100 до 5050 злотих (брутто).

Якщо людина працює на складі, то без досвіду роботи можна заробляти від 4350 до 4750 злотих брутто. Стаж в один рік перераховує зарплату – від 4550 до 5000 злотих брутто, через два роки – від 4800 до 5250 злотих брутто.

Що пропонує компанія Lidl Polska

Положення роботодавця на ринку залишається стабільним, незважаючи на всі зміни, тому умови праці більш ніж привабливі. Компанія пропонує своїм працівникам низку пільг, які ніяк не пов'язані з заробітною платою. Наприклад:

  • трудовий договір не менш ніж на 12 місяців;
  • приватне медичне обслуговування;
  • страховка;
  • карта Multisport;
  • можливість отримати безкоштовну консультацію психолога, юриста та фінансового експерта.

Кар'єрна сходинка є однією з переваг роботи в Lidl Polska, компанія пропонує однакову оплату праці для жінок та чоловіків, а тому створює рівну конкуренцію, що допомагає визначити кращого.

Раніше ми розповідали, що Польща зобов'язала деяких українських біженців сплачувати податки. Також ми писали, скільки грошей витрачає Польща на одного переселенця з України. Більше про роботу за кордоном читайте в нашій спецтемі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Колаж: Дар'я Давиденко
Кар'єра

Чи реально заробляти на фрилансі від 1 000 доларів: українець поділився історією успіху

Українець з досвідом у фрилансі розповів, що грає важливу роль при переході з офіційної роботи, і дав поради новачкам, як вийти на стабільний рівень заробітку

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.