Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Індійський жебрак втер носа бізнесменам – що відомо

Звичайний індійський жебрак заробляє не гірше за досвічених підприємців

Фото: pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Жебракування це єдиний спосіб вижити для багатьох індійців

Фото: pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Жебрацтво це доволі поширена світова проблема, оскільки багато людей не справляються з високими цінами на ЖКГ, втрачають роботу або виявляються ошуканими. Однак є серед жебраків й ті, що дадуть фору багатьом бізнесменам.

Таку історію розповіли India Times.

Як звичайний жебрак став всесвітньо відомим багатієм

Жебрацтво замінило Брахату роботу
Жебрацтво замінило Брахату роботу
Фото: Інтернет

Індійський бідняк Бхарат Джайн, володіє статками, які за підрахунками перевищують 1 000 000 доларів США. Попри це, він щоденно продовжує свою звичну жебрацьку рутину. Його "точка" розташована на одній з вулиць Мумбаї.

Народився Бхарат у звичайній сім’ї, однак завдяки своєму чудернацькому стилю заробітку, зумів забезпечити своїх рідних усім необхідним, й навіть більше. Бхарат, який не зміг здобути формальну освіту через свою гріховність, має сім'ю, включаючи дружину, двох синів, брата і батька. І хоча сам Джайн не має освіти, на відміну від свого батька мільйонера, його діти закінчили школу.

Індійські жебраки заледве заробляють на харчування, в той час як Бхарат володіє кількома бізнесами.

Скільки заробляє найбагатший бідняк

Головною відмінністю Бхарата від інших жебраків є те, що він вдало накопичує і розпоряджається фінансами. Серед іншого, він володіє дорогою квартирою в Мумбаї та кількома магазинами в Тхані, здача в оренду яких щомісячно приносить йому 30 000 рупій.

Поки його "сусіди" по жебрацтву радіють копійкам, Бхарат Джайн за 10-12 годин заробляє 2 500 рупій. На місяць індієць заробляє близько 60 000-75 000 рупій. В індійських реаліях це чимала сума.

Однак, попри наявне багатство, Джайн продовжує жебракувати, на подив його родини. Дехто стверджує, що подібний спосіб життя вже сформувався як звичка і є невіддільною частиною життя індійського жебрака.

Зростання популярності Бхарата викликало широкі дискусії про динаміку багатства і роль філантропії в суспільстві. Дехто ставить під сумнів ідею про те, що жебрак може накопичити величезне багатство, інші ж бачать у Бхараті живе свідчення прислів'я "По одежі стрічають, а по уму випроводжають".

Раніше ми розповіли, що роботодавці шукають в студентах. Також ми писали про три найлегші способи заплатити за світло.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Колаж: Дар'я Давиденко
Кар'єра

Чи реально заробляти на фрилансі від 1 000 доларів: українець поділився історією успіху

Українець з досвідом у фрилансі розповів, що грає важливу роль при переході з офіційної роботи, і дав поради новачкам, як вийти на стабільний рівень заробітку

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.