Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Як розбагатіли мільярдери зі списку Forbes – формули успіху від бізнес-гігантів

Найбагатші люди світу, як Білл Гейтс і Джефф Безос, поділилися секретами успіху та розповіли, як їм вдалося заробити мільярди доларів

Фото: скрін, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Секрети успіху від Білла Гейтса і Джеффа Безоса

Фото: скрін, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Як заробляють гроші успішні люди? Вони наполегливо працюють, не зупиняються після невдач, вміють керувати фінансами та приймають зважені, обґрунтовані рішення. Але у кожного мільярдера є власні секрети, якими вони поділилися з суспільством.

Про це розповіли в Spyssape.

Зміст
1.Ілон Маск
2.Джефф Безос
3.Бернар Арно
4.Білл Гейтс
5.Ларрі Пейдж

Ілон Маск

Досягнення та успіхи американського винахідника і бізнесмена важко переоцінити. Якийсь час він впевнено тримав лідерство у списку Forbes, хоч останнім часом втратив частину доходу через невдачі з Twitter. Підприємець радить йти слідом за своїми захопленнями та не боятися масштабно мислити, навіть якщо оточення не розуміє і не підтримує.

Серед головних його порад, як досягти успіху, такі:

  • ризикувати, насолоджуючись процесом;
  • багато читати, особливо профільної літератури;
  • творити, а не скаржитися;
  • не слідувати трендам і тенденціям, а засновувати їх;
  • ігнорувати критику, але просити зворотний зв'язок;
  • завжди думати, як покращити свій результат.

Джефф Безос

Знаходиться на четвертій позиції у списку Forbes. Мільярдер рекомендуж зосереджувати увагу не на короткостроковій перспективі, а дивитися вдалечінь, на 2-3 роки вперед. Також одна з його головних мантр – дозволяти собі невелику неефективність час від часу, щоб перезавантажити мозок, але не затягувати з цим.

"Те, що відрізняє нас від інших – ми справді орієнтовані на клієнта, довго орієнтовані на терміни, і нам щиро подобається винаходити. Більшість компаній не такі", – зазначив Безос.

Бернар Арно

Вже довгий час тримається на першому місці в рейтингу найбагатших людей світу. Як же немолодому бізнесмену вдається не сходити з дистанції? Він описав власний секрет успіху такими словами: "Я конкурентоспроможний, і завжди хочу перемагати".

Бернар Арно переконаний, що навіть на вершині не можна зупинятися. Потрібно вважати, що вже розвинений бізнес – ще досі стартап, який потребує максимального вкладенні сил. Чоловік акцентує на терплячості, бо для досягнення результату треба вміти чекати, щоб отримати його в потрібний час.

Білл Гейтс

Мільярдер назвав такі запоруки успішного ведення бізнесу:

  • відкритість новим ідеям;
  • оточення хорошою командою;
  • делегування повноважень;
  • допитливість та оптимізм;
  • чітке усвідомлення своїх вмінь і навичок;
  • освітня база, включно з природничими науками;
  • готовність навчатися новому.

Ларрі Пейдж

Генеральний директор Google вважає, що компанії, які прагнуть зайняти нішу, повинні слідкувати на конкурентами і виробляти продукти в 10 разів кращі. Втім це не єдина формула успіху, важливо ще постійно вдосконалюватися (за прикладом алгоритмів Google, які чи не щодня змінюються) та стежити за тенденціями на ринку, аби не відставати від технологічного прогресу. До всього, Ларрі Пейдж рекомендує уникати упередженості та конфлікту інтересів, зберігати об'єктивність.

Раніше сайт Pro Гроші писав про поріг входу у розкішне життя та розповідав, скільки треба грошей, щоб вважатися багатієм. Також ми повідомляли, за яке житло готові віддавати величезні гроші.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.