Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

Все одно не вистачатиме: відомий бізнесмен здивував заявою про заробіток українців

На думку бізнесмена Гаріка Корогодського, гроші перш за все дають свободу, тому українцям потрібно активніше примножувати свої доходи

Фото: Fоrbes.ua, УНІАН. Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Бізнесмен розповів, скільки мають заробляти українці

Фото: Fоrbes.ua, УНІАН. Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Для комфортного життя українцям потрібно заробляти не менше 2 тисяч доларів на місяць. Крім того, такий заробіток дозволить займатися й соціальними проблемами.

Таку думку озвучив бізнесмен Гарік Корогодський.

"Гроші ніхто не скасовував, як то кажуть. Я вважаю, що гроші дають свободу. І я думаю, що все, що більше 2 тисяч доларів на місяць – вже дає можливість займатися якимись соціальними проблемами. А витрачати ти будеш стільки, скільки у тебе буде грошей: дві тисячі доларів, десять тисяч. Але грошей ніколи не вистачатиме. Якщо заробляєш менше, тоді треба щось з цим робити", – зазначив він.

На чому заробляє Гарік Корогодський

Магазин Gara. Тут можна придбати ексклюзивні, але дуже дорогі аксесуари. Щоб потрапити в магазин, потрібно записатись на сайті, а також:

  • отримати повідомлення про час відвідування;
  • отримати кодове слово для входу.

ТРЦ Dream Town. Найбільший спільний проєкт Корогодського та партнерів. ТРЦ має дві лінії та поєднує в собі:

  • магазини;
  • бари;
  • ресторани;
  • кінотеатр;
  • боулінг;
  • аквапарк.

Річний дохід Корогодського – близько 32 мільйонів доларів. Це прибуток завдяки оренді площ одного з найбільших торгових центрів столиці.

Скільки років треба витрати українцю, щоби заробити мільйон

Нещодавно аналітики порахували, скільки років знадобиться людині, яка отримує середньомісячну зарплату, щоби заробити мільйон доларів. Спеціалісти навіть склали рейтинг, до якого увійшли 102 країни.

Україна посіла у ньому 86 місце. З'ясувалося, що отримуючи середньостатистичну заробітну плату по країні, заробити мільйон доларів наші громадяни зможуть за 215 років і 10 місяців.

Чи може бути сучасна людина фінансово незалежною

Це цілком реально і ми вже писали про три кроки, які можуть у цьому допомогти. Більшості людям ці правила невідомі, а дарма, адже ви можете змусити ваші заощадження працювати на вас, а також формуєте власну фінансову подушку безпеки.

Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також раніше ми детально розповідали про те, як українці можуть заробляти гроші в Instagram. Ще ми писали, як змінилася економіка нашої країни за сто років.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.