Новини Фінанси Економіка Бізнес Кар'єра Нерухомість Транспорт Індастрі ЖКГ Авто

В додаток Monobank "завезуть" миле оновлення: як зможуть розважитися українці

В день свого народження співзасновник Monobank вирішив порадувати клієнтів милим нововведенням у мобільному додатку

Фото: Pexels, Monobank, ОГо/Telegram. Колаж: Pro Гроші

Клієнти Monobank зможуть одягнути власного кота у додатку

Фото: Pexels, Monobank, ОГо/Telegram. Колаж: Pro Гроші

Українці можуть розважитися в мобільному банкінгу, виконуючи завдання та одягаючи персонального кота. Йдеться про додаток Monobank, де скоро з’явиться можливість як призи отримувати елементи одягу.

Про це розповів співзасновник банку Олег Гороховський.

19 вересня у бізнесмена день народження, на честь чого він повідомив про цікаве нововведення. Причому, за словами Гороховського, над сюрпризом для українців команда розробників працювала цілий рік.

"У Монобанку завжди був Кіт. Так от тепер він буде в кожного з вас! Кожен клієнт отримає власного персонажа – Кота, якого потрібно вдягнути. Це може бути стильний капелюх, круті окуляри або навіть унікальна шкіра", – розповів підприємець.

Але все дається не настільки просто, як хотілося. Щоб заволодіти конкретними речами, потрібно виконувати якісь завдання. Призами будуть унікальні предмети гардероба. З часом колекцію оновлюватимуть, щоб клієнти могли розвивати свої дизайнерські навички та експериментувати з образами.

Вдягненого кота можна буде поставити на Аватар в Monobank, показати на особистих сторінках в соціальних мережах. І просто милуватися ним на екрані телефону. Олег Гороховський показав, який вигляд має його Кіт та анонсував, що скоро можливість одягнути тварину з’явиться у всіх клієнтів.

Кіт Олега Гороховського в Monobank
Кіт Олега Гороховського в Monobank
Фото: Олег Гороховський/Telegram

Випадковий переказ коштів незнайомцю

Раніше ми розповідали, що в мобільному застосунку Monobank можна випадково відправити гроші не тій людині, якщо здійснювати переказ за номером телефону, а не банківської картки. Один з користувачів розповів на порталі скарг, що під час операції вибрав у телефонній книзі контакт та успішно провів транзакцію.

Тільки отримувач неочікувано змінився, гроші надійшли незнайомій жінці. Цю інформацію постраждалий дізнався тільки через кілька тижнів, коли замовив платіжку. Чомусь при формуванні переказу на екрані не вказувалося інше ім’я, навпаки, воно співпало з потрібною особою.

"Виходить, що до контактів з телефонної книги можуть бути прив’язані інші користувачі, і цього не видно при здійсненні платежу", – констатував клієнт.

З часом стало зрозуміло, що помилки з боку фінансової установи не було, оскільки:

  • Monobank не контролює, як людина підписана у телефонній книзі клієнтів;
  • банк відправляє кошти на картку, яка прив’язана до конкретного номера;
  • SIM-карту могли продати іншій особі, яка прив’язала свій платіжний засіб до номера.

Проблема в тому, що в додатку не вказується реальне ім’я власника рахунку поряд з контактом. Якби вдалося оновити Monobank і забезпечити користувачів такою функцією, помилок виникало б набагато менше.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що торгівля криптою може вийти боком і розповідав, чому Monobank не віддав клієнту 80 000 грн. Також ми повідомляли, які оплати в магазинах можуть заблокувати в додатку Monobank.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі

Ексклюзив редакції

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.